Valkmusassa tarjolla suunnistuksellisia nautintoja!

Ensi tiistain Rannikkorastit suunnistetaan Pyhtään Valkmusan maastossa. Tässä ratamestari Timo Kavakon terveisiä teille suunnistajat:

Radat pyritty tekemään mahdollisimman suoraviivaisiksi, "vanhaan malliin". Rasteja on hieman totuttua vähemmän. Lähtöpaikkana sijaitsevan kivilouhoksen läheisyydessä on tehty pienimuotoisia maansiirtotöitä, joita ei ole kuvattu kartalla (vaikuttaa erityisesti C- ja D-ratoihin). Ratojen alku- ja loppuosat peitteisempiä ja hidaskulkuisempia. Takalenkit A- ja B-radoilla tarjoavat hyvää, jopa erinomaista alustaa tossulle. Aukot, energiapuuhakkuualueet, avokallioalueet ja hyväpohjainen kangasmaasto tarjoavat suunnistuksellista nautintoa. Näkyvyys on poikkeuksellisen hyvä, rastipisteet ovat helpohkot. Runsaan tieverkoston käyttö ei nyt ehkä olekaan se paras vaihtoehto.

Suosittelen rohkeasti A-rataa. Jos kerran kesässä on pitkän lenkin paikka, niin se on nyt! Jukolaan lähtijät ehdottomasti A-radalle!

Ja muistathan, että Valkmusan tapahtumassa on mahdollisuus myös yhteislähtöharjoitukseen, noin kello 17.15. Tulethan ajoissa paikalle, jos olet lähdössä yhteislähtöön.

Posted in Etusivun artikkeli.