Koejuoksu vahvistaa ratamestarin näkemykset!

    

Huomenna tiistaina suunnistettavien Rannikkorastien ratamestarin Timo Kavakon ajatuksiin on helppo yhtyä. Äsken vaimon ja koiran kanssa kävelty B-rata oli todella mukavaa suunnistusta. Erityisesti B-radan takaosa, puhumattakaan tällä kertaa väliin jääneestä A-radan takalenkistä, on uskomattoman mukavaa ja kaunista suomalaista metsämaastoa! Vanhana "ratamestarikettuna" Timo on mukavasti tehnyt radan vaihtelevaksi, siis mm. lyhyiden ja pidempien rastivälien rytmitys. Ensi viikon Jukolaa ajatellen A-ja B-radat sisältävät myös tarpeellisen määrän nopeita juoksuosuuksia, mutta ei todellakaan liikaa. Jukolan viitoitusharjoituksesta käy hyvin ensimmäisen ja viimeisen rastin tieosuudet. Jukola-harjoitusta on myös "karttavelho" Mika Kilpisen lisäpalvelu A- ja B-ratalaisille: rastikoodit ovat esimerkkikuvan mukaisesti rastinumeron vieressä!

Tälle seudulle normaalisti niin tyypillistä vaikeakulkuista vihreätä B-radalle sattui  tosi vähän. Maastosta on kerätty hakkuujätettä pois sen verran, että ainakin omalle kohdalle sattuneet "vihreäviivoitusalueet" pystyy juoksemaan aika vauhdikkaasti.

Ohjeita vielä yhteislähtöön (noin kello 17.15) lähteville: Ilmoittautukaa infoteltassa ja kertokaa osallistuvanne yhteislähtöön (ja tietysti rata). Ottakaa kartta mukaan infosta. Suorittakaa emit-nollaus lähtöleimasimella lähtöpisteessä ennen yhteislähtöä (huom! nollaleimauksen ajankohdalla ei ole yhteislähdössä merkitystä, tee se siis ajoissa). Mainitse vielä maalissa, että olit yhteislähdössä.

Tervetuloa nauttimaan Valkmusan suunnistuksesta! Kaikki on valmiina.

Posted in Etusivun artikkeli.