Rannikkorastien ”tajunnan seisauttava” osanottoennätys Uuperissa!

Rannikkorastit-tiimin nöyräksi vetävä osanottajamäärä osallistui tiistaina suunnistettuihin Uuperin Rannikkorasteihin. Peräti 212 suunnistajaa lähti ratamestari Jukka Matilaisen laatimille radoille! Iso osanottajamäärä aiheutti luonnollisesti jo jonotustakin "pääkaupunkiseudun malliin". Mutta ei huolta, Rannikkorastien järjestelykoneisto on suorastaan "janonnut" tällaisia positiivisia ongelmia (lue: isoja osanottomääriä), joten järjestelyjä tullaan edelleen kehittämään, myös mm. karttojen riittävyyden suhteen. Olkaamme myös kaikki me suunnistajat ylpeitä omasta lajistamme: kuinka monessa lajissa viikoittain 150-200 ihmistä kokoontuu kuntoilemaan yhdellä kertaa?!

Firmaliigan pistetilanteeseen palaamme lähipäivien aikana. S-ryhmän 20 euron lahjakortin voitti tällä kertaa Vehkalahden Veikkojen nuori suunnistajaneitonen Reetta Pakkanen. Onnea Reetta!

Ja Rannikkorastit jatkuvat ensi viikolla Pyhtään Valkmusassa, jossa tarjolla on myös mm. yhteislähtö Jukolaan valmistautuville. Ratamestari Timo Kavakon ennakkomietteitä tarkemmin myös tämän viikon aikana. Sen verran kuitenkin raotetaan, että nyt on (kiitos mm. poiskerättyjen hakkuujätteiden) tarjolla ihanteellista maastoa! Pysy kanavalla! Rannikkorastit-toimitus hiljenee…

Uuperin lopulliset tulokset ja väliajat, kuten myös Firmaliigan pistetilanne 2:n osakilpailun jälkeen ovat luettavissa tutuilta paikoilta.

Palaamme huomenna torstaina ensi tiistain Valkmusan Rannikkorastien ennakoihin.

Posted in Etusivun artikkeli.