Uuperissa tarjolla monipuolista suunnistusta

Tänään suunnistettavien Rannikkorastien ja Firmaliigan ratapituudet ovat tarkentuneet ratamestarin viimeisten tarkistusten jälkeen. Nyt kaikki on valmiina vastaanottamaan teidät suunnistajat Haminan Uuperin maastoihin. Ratamestari Jukka Matilainen ja "karttatulostusmestari" Mika Kilpinen ovat luonnehtineet kartasta, maastosta ja radoista mm. seuraavaa: "Kaikki on suurta. Pieniä jyrkänteitä ei ole välttämättä merkitty, käyräväli 5 m, joka on syytä huomioida. Erityisesti A- ja B-radat tarjoavat hyviä suunnistushaasteita ja ovat varmasti myös erinomainen Jukola-harjoitus: Mäeltä toiselle, vauhdikkaita siirtymävälejä, vastapainoksi pienipiirteisiä mäkialueita tarkkoine rastipisteineen. Ratojen pituudet: A (7.0 km), B (5.3 km), BL (2.7 km), C (2.7 km) ja D (1.4 km).

Siis haasteita ja korkeuseroja on tarjolla Uuperin laskettelukeskuksen viereisessä maastossa. Ja muistattehan, että Suunnistajan Kauppa on myös paikalla, joten tarvikehankinnat on nyt hyvä tehdä. Näillä näkymin tämä on viimeinen kaupan paikallaolo Rannikkorasteilla, ainakin ennen alkusyksyä, joten hankintojen aika on nyt!

Firmaliigalaisille muistutukseksi, että ilmoitathan selvästi infossa, että missä joukkueessa suunnistat ja minkä radan. Johtuen erilaisista maksukäytännöistä Pro-sarjan osalta huomioithan, että tuloslaskentakoneelle syöttämisen lisäksi tietosi tarvitaan maksuseurantalistaan.

Posted in Etusivun artikkeli.