Tarkempia ohjeita ”Mussalo O-Tourille”

Huomenna tiistaina suunnistettavien Rannikkorastien erikoistapahtuman, "Mussalo O-Tourin" valmistelut alkavat olla niinsanotusti "pulkassa". Karttapajalta eli siis Kopioklubilta on saatu tänään eri ratojen kartat vielä tsekattavaksi ja näyttävät olevan ok. Kilpisen Mika lupaili vielä illalla käydä katsomassa pari karttapäivitysasiaa.

Tässä muutamia tärkeitä ohjeita Mussaloon saapuville:

  • Paikoitus. Paikoitusalueena toimii Mussalon koulun paikoitusalue. Rannikkorastien paikoituskyltti opastaa paikalle. Käytössä on sekä varsinainen paikoitusalue että myös vasemmalla oleva pienempi alue. 
  • Tapahtumakeskus. Infoteltta sijaitsee koulun toisella puolella sijaitsevalla pihalla. Kulku parkkipaikalta sinne tapahtuu kävely/pyörätietä pitkin.
  • Lähtöpaikka. Lähtöpaikalle on infoteltalta matkaa noin 200 metriä. Kulku lähtöpaikalle on viitoitettu nauhoilla (väristä ei ole vielä tietoa…). Johtuen kartasta Saaripirtin osuuden rata tulee myös takaisin lähtöpisteen kautta, joka ei tietysti ole oikeaoppista, mutta tällä kertaa "välttämätön paha".
  • Tien ylitys siirryttäessä sprinttikartalle. Jokaisella radalla on viimeinen "normaalisuunnistusrasti" Mussalon luolan edessä, suojatien reunassa. Ylittäkää tie varovaisesti, autoliikennettä saattaa olla jonkin verran!!
  • Kaksipuoleinen kartta. Tapahtumassa käytetään kahta karttaa. Aluksi suunnistetaan Saaripirtin maastossa 1:5000 -kartalla, jonka jälkeen tienylityksen jälkeen vaihdetaan Mussalon 1:4000-sprinttikarttaan (on painettu kääntöpuolelle).
  • Muistakaa kielletyt alueet! Erityisesti Mussalon sprinttikartalla muistattehan, että pihoille meneminen on kielletty. Huomioikaa myös, että jos varsinaisen kielletyksi alueeksi merkatun alueen ulkopuolella on selvästi piha-aluetta, niin kiertäkää!

Lämpimästi tervetuloa Mussalo O-Touriin!

Posted in Etusivun artikkeli.