Mussalo O-Tour sai hyvää palautetta

    

Tänään suunnistetut Mussalon Rannikkorastit, eli "Mussalo O-Tour" keräsi lomakaudesta ja todella kuumasta ilmasta huolimatta 120 innokasta suunnistajaa. Ellei nyt täysin laiteta suunnistajien kohteliaisuuden piikkiin, niin ilmeisesti tällainen erikoistapahtuma maistui hyvälle, ainakin jos on uskominen annettua palautetta! Ratamestarien huoli aivan liian helpoista radoista ja rastipisteistä oli ilmeisesti turhaa ja kovatkin tekijät saivat varmasti hyvän kovavauhtisen harjoituksen.

Erityisesti sprinttiosuus  aiheutti useille vääriä leimauksia (esimerkiksi tuli leimattua väärällä frisbeegolftelineellä) ja tuloslaskijan oli pakko tehdä muutamia hylkäyksiä, jotka kuitenkin merkattiin Rannikkorastien hengen mukaisesti "Ilman aikaa suunnistaneiksi". Jos haluatte tarkempaa tietoa puuttuvista rasteista, niiin niitä voi kysyä jyrki.metsola@cads.fi.

Sprinttiosuuden ratamestari Antti Metsola tallensi useankin suunnistajan taivalta kuviin. Julkaisemme joitakin niistä näillä sivuilla myöhemmin. Vieressä maistiaiseksi Lauri Vuorisen tyylinäyte nopeasta sprinttileimauksesta.

S-ryhmän 20 euron lahjakortin voitti tällä kertaa Sakari Mattila. Onnittelut!

Ja muistathan antaa jälleen palautetta Palautekanavassa.

Ratamestarikaksikko Jyrki ja Antti Metsola kiittävät. Rastit on haettu metsästä pois ja kaikki kapulat olivat tallessa! Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi tiistain Heinlahden Rannikkorasteja.

Posted in Etusivun artikkeli.