Rannikkorastit 2015 Sapokka

Sapokassa suunnistettiin sankoin joukoin

Rannikkorastit 2015 Sapokka

Alkukauden perinteiset Kotkansaaren rannikkorastit suunnnistettiin tällä kertaa Sapokasta käsin, Juha Vainion kadun vieressä. Aurinko lämmittikin hiukan ja Puistolan kaduilla ja kallioilla nähtiin kulkijoita kuustoistavuotiaista vanhoihin poikiin viiksekkäisiin, matkalla pohjoiseen ja välillä eteläänkin. Suunnistajia oli 164 henkilön verran. 

 

Tulokset ja väliajat ja winsplits-väliajat on julkaistu. Härvelikin on pystytetty

 

Kilpisen Mika oli ratamestaroinut radat, joissa nopeat reitinvalinnat ja vahvat reidet olivat arvossaan. Tupakkavuorta kivuttiin pidemmillä radoilla pariin otteeseen eikä Pookinmäen valloitus vauhdikkaasti tuntunut sen kevyemmältä.Radoille mahtui niin kalliota, asfalttipätkiä, pururataa, maastoaskelta ja sprinttiäkin jossa rastimääritteitä pääsi muistelemaan muutenkin kun pelkän koodin osalta.

 

A-rataa ei pieneen niemeen saanut mahtumaan ollenkaan. B-radan vei nimiinsä Jussi Virtanen, C-radan voitto jaettiin Pekka Marttosen ja Roosa Rydin kesken. D-radan voitto merkittiin Aili Lavikaisen nimiin.  

 

Muutaman pidemmän rastivälin optimireitinvalintaa sai pohtia etukäteen, välin aikana ja vielä jälkikäteenkin, joten piirtäkäähän Reittihärveliin reittejänne runsain määrin niin pääsemme kaikki tutkimaan oliko se oma valinta sittenkään fiksuin.

 

Ensi viikolla suunnataankin Jumalniemen maastoihin. Paikalle on helppo tulla, joten ota kaveri jos toinenkin mukaan. Mikäli menneistä tai tulevista rasteista tai omasta suorituksesta haluaa twiitata, se onnistuu #rannikkorastit – hashtagilla.

Posted in Etusivun artikkeli.