Rannikkorastit siirtyivät päivästä yöhön

Syksyn edetessä Rannikkorastien virallinen kausi lähenee loppuaan. Tiistaina suunnistettiin viimeiset "päivätiistaisuunnistukset" Honkalassa ja samalla siirryttiin myös luontevasti "tiistaiyösuunnistuksiin". Ratamestari Juhani Tolosen laatimia ratoja lähti kiertämään kaikkiaan 139 suunnistajaa. "Hevosmiesten tietotoimiston" mukaan yösuunnistuksessakin ilta oli mukavan lämmin ja kuiva, eikä joihinkin yösuunnistuksiin tyypillisestä palelemisesta kärsinyt.

Honkalan yösuunnistajia hellittiin jälleen Matilaisen Jukan makkaratarjoilulla. Kiitos Jukalle! Ja kiitos myös jälleen hyvästä yhteistyöstä Kymin Koskenpojille! S-ryhmän lahjakortin voitti tällä kertaa Mirja Pasi. Onnittelut!

Rannikkorastit jatkuvat kahden viikon päästä legendaarisella Huutjärven yö-sprintillä. Erinomaisen mukava ja turvallinen maasto luo erinomaisen mahdollisuuden kokeilla ensimmäistä kertaa yösuunnistusta. Pienelläkin lampulla voi maastoon lähteä.

Huomioithan, että syksylllä järjestetään myös ainakin yksi lauantaina pidettävä Rannikkorastit ja kelien mukaan niitä saatetaan pitää myös lisää! Seuraa siis näitä sivuja aktiivisesti.

Posted in Etusivun artikkeli.