Rannikkorastien 2011 kausi puolivälissä

Kauden 26 Rannikkorastitapahtumasta on nyt takana puolet eli 13. Suunnistussuorituksia on kirjattu yhteensä 2554 kappaletta, mikä tekee keskiarvoksi huikeat 196 suoritusta/tapahtuma. Radat A, B, BL ja C ovat olleet hämmästyttävän tarkasti yhtä suosittuja, sillä kunkin radan juoksijoiden lukumäärän keskiarvo on välillä 41,2 – 42,6! Myös D-radalle on saatu ihan mukavasti osanottajia, keskimäärin 33,4.

Vähän syrjäisemmissä metsissä olleiden tapahtumien jälkeen Rannikkorastit jatkuvat ensi tiistaina lähimetsissä, Itärannan uudella kartalla. Maasto on mitä mainioin ja Sakari Mattila suunnittelee varmasti kaiken tasoisille metsässä liikkujille sopivat radat. Mukana on jälleen jo keväällä suurta suosiota saanut perhesuunnistus!

Itärannan jälkeen ovat vuorossa Mussalon erikois-sprintti 2.8 ja Jumalniemi 9.8. Jumalniemessä järjestetään ensimmäistä kertaa Firmaliigan viesti ("Heinäviesti"), jonka kahteen sarjaan myös muut suunnistajat voivat ilmoittautua mukaan. Sen jälkeen suunnistetaan 16.8 Pyhtään Kangasmäen uusitulla kartalla, ennen monien odottamaa Suurivuoren suunnistusta 23.8. Tulkoon vielä mainituksi, että Firmaliigan 5. osakilpailu on tapahtumien päällekkäisyyksien vuoksi päätetty siirtää Suurivuorelta Heinlahden Rannikkorasteille 30.8. Suunnistajan kauppa on luvannut vierailla Rannikkorasteilla 2.8 ja 16.8.

Posted in Etusivun artikkeli.