Itärannassa tarjolla helppoa ja vaikeaa maastoa!

Ensi tiistaina suunnistetaan toistamiseen Itärannan upouudella kartalla. Tässä ratamestari Sakari Mattilan tuoreet kommentit maastosta ja radoista:

"Maasto on monelle tuttu edellisistä kuntosuunnistuksista ja harjoituksista. Suunnistuksellisesti maasto on vaikeaa ja helppoa. Paaskallion alue lukuisista poluista huolimatta on erittäin pienipiirteistä ja vaativaa aluetta, kun sen sijaan ranta-alueet ovat suunnistuksellisesti nopeita ja helppoja. Radat, joita on neljä (A:4,7 km, B: 4,0 km, C: 3,0 km, D: 2,0 km) sisältävät helppoja ja vaativia rasteja. Pienestä alueesta johtuen rasteja on lähekkäin.

Kilpailukeskus sijaitsee Metsäkulman kappelin ja hautausmaan vieressä, kartan pohjoispäässä. Paikoitustilaa on riittävästi, viitoitus kilpailukeskukseen on moottoritieltä Hurukselantien ja Tapiontien risteyksestä (matka n. 3 km).

Tervetuloa!

Erityishuomio D-radalle aikoville: Koska kilpailukeskus sijaitsee kartta-alueen pohjoispäässä, on D-rata jouduttu toteuttamaan kartan vaikeammalle alueelle. Kyseisellä alueella maastossa on paljon "tavaraa", mm. erittäin paljon polkuja, joten D-rata ei ole aivan niin helppo, kuin se normaalisti on. Joten tarkkaavaisuutta ja malttia matkantekoon ja pienemmille lapsille mielellään aikuinen mukaan radalle! Sinänsä mitään eksymisen vaaraa ei ole, sillä aluetta reunustavat asutukset ja tiet erinomaisesti. Mutta suurta tarkkuutta rastinottoon!

Posted in Etusivun artikkeli.