Hikeä pukkasi 160 suunnistajalta Tavastilan Rannikkorasteilla

Tavastilan Rannikkorasteilla ei saatu ennustettua sadetta, mutta Ilmatieteen laitoksen havaintojen mukaan suhteellinen kosteus nousi tänä iltana Rankissa 97 %:iin, minkä Rannikkorastien 160 suunnistajaa huomasivat nahoissaan, kun vaatteet kastuivat hiestä läpimäriksi ja polvi ei tahtonut nousta normaaliin tahtiin. Ratamestari Hannu Pönnin polkujen ja hyväkulkuisten metsäkaistojen käytön mahdollistavat radat sen sijaan saivat monilta suunnistajilta kiitosta. Maastoa eri näkökulmasta tarkkailleet kyllä totesivat, että toisenlaisella ratasuunnittelulla Tavastilan maastoon saisi myös hyvät sikasuunnistukset.  

Tuloksista voidaan todeta, että hyvää vauhtia pidettiin kaikissa sarjoissa. Erityisesti voidaan poimia esiin, että B-radalla ylivoimaisen voiton otti 12-sarjalainen Antti Pasi.

Tulokset ovat nähtävänä Tulokset -osiossa. Niiden saamisessa nettiin oli tällä kertaa vähän teknisiä vaikeuksia: joiltakin hyväksytyn suorituksen puuttuvat tuloksista väliajat, mutta loppuajat on salapoliisityönä kaivettu esiin – toivottavasti oikein.

Mikan lisäys: Salapoliisityötä jatkettu ja väliaikoja löydetty lisää. Valitettavasti reittihärveliin niitä ei enää saada lisättyä.

Väliajat, WinSplits Online

Lisälisäys: Tavastilassa arpomatta jääneen palkinnon, 20€:n lahjakortin Rossoon, voitti jälkikäteen suoritetussa arvonnassa Miikka Kaira. Onnittelut Miikalle! Lahjakortti on noudettavissa Rannikkorastien Info-pisteestä.

Posted in Etusivun artikkeli.