Petäjäsuon rasteilta kohti merellisiä Santalahden Rannikkorasteja!

    

Tänään allekirjoittanut ja 154 muuta Rannikkorastilaista saimme nauttia uudesta Heinsuon kartasta (kiitos Teuvo!), mainioista radoista (kiitos Pekka M!) ja erinomaisista järjestelyistä esimerkillisten pysäköintiopastajien kera (kiitos Rapon Manu, Korven Pekka ja koko poppoo!!). Kiitos myös Kotkan ladulle mahtavasta tapahtumakeskuksesta ja muista faciliteeteista! Kun välillä (ansaitustikin) saamme negatiivista palautetta maastoista, niin ainakin omat tuntemukseni Heinsuon kartan maastosta olivat varsin positiivisia. Risuja tuli kyllä vastaan, mutta kyseiset kohdat olivat täysin juostavia. Polkuja oli runsaasti ja muutakin hyvin juostavaa alustaa. Kiitos runsaiden helteiden suotkin olivat tavallista kuivempia.

Tulokset, väliajat ja Reittihärveli löytyvät tutuilta paikoilta. Osuuskauppa Ympyrän lahjoittaman 20 euron lahjakortin voitti tällä kertaa Matti Tulla. Onnittelut! Firmaliigan pistetilanteeseen palaamme lähipäivinä. Muutamalta Firmaliigalaiselta puuttuu joukkueen nimi. Ilmoittakaa puuttuvista joukkuetiedoista: jyrki.metsola@cads.fi mahdollisimman pikaisesti!

Tuloksiin tehty pieni korjaus => Matti Tieaho Kymen Sanomista oli vahingossa lipsahtanut tuloslaskennassa väärälle radalle!

Viikon päästä Rannikkorastit suuntaavat merelliseen Santalahteen, jonne ratamestari Viljo Koskinen on loihtinut radat, joilla pääsemme ihailemaan mm. oheisen mukaisia merellisiä näkymiä! Santalahdessa suunnistetaan samalla myös Kymin Suunnistajien mestaruuskilpailut. Tarkempia ohjeita näillä ja KyS:n sivuilla loppuviikosta. Kyssiläisiä ja sellaiseksi aikovia hellitään myös Santalahden Rannikkorastien jälkeen tapahtumakeskuksen välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Maijanrannassa, jossa saunomme, uimme ja nautimme emäntien ruoka-antimista sekä toistemme seurasta! 

Posted in Etusivun artikkeli.