Rannikkorastit ja Firmaliiga jatkuvat uudella Heinsuon kartalla

  

Rannikkorastien Firmaliiga palaa "keskikesän tauolta", kun sen neljäs osakilpailu suunnistetaan tiistaina 3.8.2010 Kotkan Petäjäsuon maastoissa. Käytössä on jälleen uusi kartta, kun entinen Kukkarsaarengon kartta on päivittynyt ajantasalle Töyrylän Teuvon asiantuntevissa käsissä ja saanut samalla nimekseen Heinsuo. Ratamestari Pekka Marttonen on laatinut tapahtumaan radat, joista on "karttapajalta" tihkunut seuraavaa tietoa:

Pitkä tai pitkähkö rastiväli tarjolla usealla eri radalla (A- ja B-rata: n. 1.2 km, BL-rata: n. 750 m ja C-rata: n. 850 m). Lyhimmät välit 100-200 m, eli mukavaa vaihtelua ja rytmitystä löytyy, varsinkin A- ja B-radoilla. A- ja B-rata käyvät kääntymässä kartan pohjoisosan korkeammilla mäillä, A-rata Kukkarsaarengolla asti. Polkuja näyttäisi kartalla olevan runsaasti.

Firmaliiga jatkuu Pro-sarjan osalta tilanteessa, jossa palstanpitäjänkin ennakkosuosikki Töyrylät on kärjessä, mutta perään hengittää mm. Stora Enson joukkue,  joka on huomattavasti piristynyt sitten ensimmäisen osakilpailun (muistetaanhan, että kultakin joukkueelta otetaan huomioon 5 parasta osakilpailua). Myös viereisessä kuvassa suunnistavan Ville Taussin luotsaamalla Riennon joukkueella on mahdollisuudet vaikka mihin, kunhan loppuosakilpailuihin saavat kasaan täyden miehistön. Fun-sarjassa Tullilaitoksen Urheilukerhon meno on ollut erittäin vakuuttavaa!

Petäjäsuon suunnistusten tapahtumapaikkana on Kotkan ladun isännöimä Petäjäpirtti (tuttu kuntohiihtäjille) ja ladun porukka on lupautunut pitämään myös kahvilaa auki! Eli taskun pohjalle tällä kertaa mukaan tavallista enemmän kolikoita! Tervetuloa!

Posted in Etusivun artikkeli.