Petäjäpirtin päivä+yötapahtuma veti 145 suunnistajaa

Kotkan Petäjäpirtin maastoissa suunnistettiin tänään kauden viimeinen ”tiistaipäiväsuunnistus” ja samalla otettiin tuntumaa yösuunnistukseen. Päiväsuunnistukseen osallistui 114 pihkaniskaa ja pimeään iltaan yösuunnistuksen merkeissä uskaltautui 31 suunnistajaa. Tapahtuma saatiin viedä läpi Kotkan Ladun Petäjäpirtin erinomaisissa puitteissa, tästä iso kiitos Kotkan Ladun väelle!

KyS:n nuorisotiimiin kuuluvan Antti Väyrysen laatimilla radoilla päiväsuunnistuksessa A-radan kovinta vauhtia piti Janne Weckman ja yösuunnistuksessa Eero Inkeri. Eero Inkerin yösuunnistusaika 5.9 km:n radalla (42.55) aiheutti ainakin tuloslaskennassa ihailun huokauksia. Kilometriajaksi kun muodostuu vain runsaat 7 minuuttia!

Ja kuten Rannikkorastien palvelulupaukseen kuuluu, niin myöhäisestä tapahtuman päättymisajasta huolimatta tulokset, väliajat, Winsplits-väliajat ja Reittihärveli ovat nyt käytettävissänne.

Seuraavaksi vuorossa onkin sitten legendaarinen Ruskajuoksu ensi sunnuntaina ja tiistaina vähintään yhtä kuuluisa Huutjärvi GP -sprinttiyösuunnistus. Tervetuloa!

Posted in Etusivun artikkeli.