Lähes sata suunnistajaa etsi rasteja Pahanlammen kallioilta

Rannikkorastit Pyhtään Heinlahdessa keräsivät 97 osanottajaa. Koskisen Vilin laatimille radoille Pyhtään Pahanlammen maastoihin säntäsivät niin kunto- kuin myös Firmaliigaan osallistuneet suunnistajat. Firmaliigan neljännessä osakilpailussa Kymenlaakson AMK suunnisti korkeimmat osakilpailupisteet ja nousi Kunnon Rakentajien kanssa samoihin pisteisiin. Eroa kärjessä olevaan Urhoihin, eli Etelä-Kymenlaakson Urheiluakatemian joukkueeseen on 8 pistettä. Kun muistetaan, että neljä parasta osakilpailua otetaan huomioon, niin spekuloinnit ensi tiistain finaalista voivat alkaa… Firmaliigan "jury" palkitsi Andritzin Elisa Kemppaisen huimasta urakasta hyväksyen Elisan "kaksoisosallistumisen" (B- ja C-radat). Hieno suoritus!

Perinteiseen tapaan kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin Osuuskauppa Ympyrän lahjoittama, S-ryhmän 20 euron lahjakortti. Onnetar suosi tällä kertaa Rannikkorastien uskollista vakiokävijää, Mauno Järvistä. Onnittelut Mauno! Lahjakortti noudettavissa seuraavilta Rannikkorasteilta.

Tulokset väliaikoineen nähtävissä Tulokset-osiosta ja Firmaliigan pistetilanne viereisestä linkistä. Väliajat nähtävissä myös ns. yhdistettynä listana, eli tavallisten kuntosuunnistusten ja Firmaliigan B- ja C-radat on yhdistetty. Jälleen superkiitokset Kilpisen Mikalle tästä extrasta!

Rannikkorastit jatkuvat ensi tiistaina Kymin Lentokentällä, jossa päästään toistamiseen nauttimaan uunituoreesta Peippolan kartasta. Ratamestari Esa Maikkolan kommentit radoista, ratapituudet ja rastimäärät voit lukea täältä. Lentokentän rasteilla juostaan myös Firmaliigan viimeinen ja ratkaiseva osakilpailu. Todettakoon jo nyt, että Firmaliigan palkintojenjako tapahtuu Rannikkorastien viimeisessä tapahtumassa, eli Ruskajuoksussa 27.9.2008.

Posted in Etusivun artikkeli.