Lentokentän maastoissa suunnistettiin 132 suunnistajan voimin erinomaisissa olosuhteissa

Luontoäiti näytti jälleen parhaat puolensa ja helli Rannikkorastilaisia Kymin Lentokentän maastoissa pidetyillä rasteilla. Ilma oli lämmin ja osin aurinkoinen ja houkutteli paikalle Rannikkorastien tämän kesän ennätysosanottajamäärän, eli 132 suunnistajaa! Hyvä maastopohja antoi mahdollisuuden nopeaan etenemiseen, mutta ainakin joidenkin kommenteista kävi ilmi, että rastipisteet vaativat sitten tarkkaa ottamista. Maikkolan Esa oli laatinut radat huolella ja muutoinkin järjestelyt pelasivat Rannikkorastien laatuperiaatteiden mukaisesti. Myös Firmaliiga sai arvoisensa päätöksen. Sen lopullisiin tuloksiin palaamme huomenna keskiviikkona.

Perinteiseen tapaan kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin Osuuskauppa Ympyrän lahjoittama S-ryhmän 20 euron lahjakortti. Onnetar suosi KyS:n nuorta suunnistajaa Kaisa Vehmaata. Onnittelut Kaisalle!

Seuraavaksi Rannikkorastit suunnistetaan Suurivuoren kartalla, jota Mika Kilpinen on päivittänyt mm. hakkuiden osalta ajantasalle. Tarjolla on mahtavia kallioalueita ja Kilpisen Mikan kommenttien mukaan ilmeisesti yksi kesän haastavimmista A-radoista. "Tarkkoja rastipisteitä rinteissä ja nousuakin riittävästi", toteaa Mika. Ratamestari Jukka Matilaisen taustapiruna on häärinyt suunnistuksen grand old man Pekka Korpi, joten Mikan kommentit eivät yllätä. Tervetuloa kaikki Suurivuoren haastaville kallioille!

Posted in Etusivun artikkeli.