Laukkakallion tulokset ja väliajat luettavissa

Laukkakallion eilisten Rannikkorastien tulokset ja väliajat ovat nyt luettavissa. A, B, BL ja C -ratojen tuloksissa on huomioitu vain rastivälit joihin puuttuneet rastit eivät vaikuttaneet. Väliajoissa ja D-radan tuloksissa ovat mukana kaikki käydyt rastit, D-radallahan kaikki rastit olivat paikoillaan. Reittihärveliä ei tällä kertaa valitettavasti tule tarjolle.

Honkalan Rannikkorasteille 13.9. veloituksetta

Rannikkorastit palkitsee kaikkia rasteilla kävijöitä tarjoamalla kauden viimeiset tiistain normaalisuunnistukset ilmaiseksi. Samalla tarjotaan hyvitystä myös viime tiistain rastikömmähdyksistä mielensä pahoittaneille. Mutta eivät suunnistukset suinkaan vielä tähän lopu, Honkalan Päivä/yötapahtuman jälkeenhän on tarjolla vielä yösuunnistuksia tiistaisin sekä normaaleja päiväkuntorasteja viikonloppuisin.

Arvonnassa Hesburgerin lahjakortin voittivat tällä kertaa Milla Mattila ja Auvo Kettunen, onnittelut!

Lisäys 8.9.:

Nämä tämänkertaiset tulokset ja väliajat ovat, D-rataa lukuunottamatta, siis vain suuntaa antavat ja erittäin epäviralliset. Osa suunnistajistahan lopetti totisen suunnistuksen havaittuaan rastin puuttuvan ja kiersi loppuradan rasteja vaihtelevasti. Eräät heistä joutivat totisen kisan loputtua opastamaan kokemattomampia kanssasuunnistajia ja ainakin yksi henkilö palasi vielä radan loppuosalla puuttuneen rastin tienoille opastamaan siellä mahdollisesti turhaan rastia haeskelevia. Suurkiitos heille!

 

Posted in Etusivun artikkeli.