Rannikkorastit ja Firmaliigan finaali plörinäksi Laukkakalliolla

Tämänpäiväisillä Rannikkorasteilla oli kaksi rastia (koodit 175 ja 91) valitettavasti sijoitettu väärään paikkaan. Harmi kyllä rasti 175 oli kaikilla Firmaliigan radoilla niin Pro- kuin Fun-sarjassakin. Tämän johdosta Firmaliigan kuudes osakilpailu joudutaan hylkäämään kokonaan. Pahoittelemme tapahtunutta.
 
Firmaliigan juryn päätöksellä loppupisteisiin lasketaan viestin pisteet sekä kolme parasta neljästä henkilökohtaisesta kilpailusta. Pro-sarjan mestariksi kruunataan Heinäviestin voittaja Kotkamills 1. Toiseksi sijoittuu Opet ja kolmanneksi Andritz. Kolme kärkijoukkuetta ovat viiden pisteen sisällä. Fun-sarjassa tilanne oli vieläkin jännittävämpi, sillä voiton korjaa vain pisteen erolla Tullin Urheilukerho. Seuraavat sijat menevät KySsin nuorille, kun toiseksi sijoittuu Superjätkät ja kolmossijan vie Tehotytöt. Firmaliigan palkinnot jaetaan sunnuntaina 11.9. klo 10:45 ennen Ruskajuoksun lähtöä.
 
Firmaliigan lopputulokset
Pro-sarja

1.  Kotkamills 1                          575

2.  Opet                                      572

3.  Andritz                                   570

4.  Kymin Tulevaisuuden Toivot   552

5.  Kunnon Rakentajat                 524

6.  Steveco                                  468

 
Fun-sarja
1.  Tullin Urheilukerho                 573

2.  Superjätkät                            572

3.  Tehotytöt                               563

4.  KyS johto                              537

5.  Hirssaaren Helmet                  518

6.  Koksilaiset                             500

7.  Kotkamills 2                           490

8.  Suunnattomat                         342

9.  Kymen Sanomat                    324

10. Steveco                                262

Puuttuneet rastit aiheuttuvat myös sen että osallistujat kiersivät lopulta hyvin vaihtelevan määrän rasteja. Osa heitti leikin kesken, osa poimi joitakin rasteja maaliinpäin palatessaan. Tämän vuoksi myös edes jonkinlaisten tulosten aikaansaaminen on hieman haastavaa ja aikaa vievää. Pyrin kuitenkin kursimaan huomis aamuksi jonkinlaiset tulokset kasaan, samoin reittihärvelin pystyttäminen jää huomiseen.

Vielä kerran pahoittelut tapahtuneesta, tässä on Rannikkorastien järjestelyorganisaatiolle vakava itsetutkiskelun paikka. Pyrimme ottamaan opiksi tapahtuneesta ja panostamme entistä voimakkaammin järjestelykoneiston toimivuuteen jotta näiltä ikäviltä kömmähdyksiltä jatkossa vältyttäisiin.

Posted in Etusivun artikkeli.