Kuntosuunnistus Otsolassa – ti 13.5

Rannikkorastit järjestää ensi tiistaina kuntosuunnistuksen ja Firmaliigan toisen osakilpailun Kotkan Otsolassa. Tapahtumapaikkana on kumparepuisto, Muuralankuja 53. Suunnistus tapahtuu Luovin kuntoradan ympäristössä, kartta: Luovi läntinen. Alue on suosittu ulkoilualue ja sen takia siellä on erittäin runsaasti niin selviä kuin epäselviäkin polkuja. Selvimmät polut ja ajourat on pyritty merkkaamaan karttaan kevään aikana tehdyn karttapäivityksen yhteydessä.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä EKSu:n kanssa ja ratamestarina toimii Eero Koskivirta.

Runsaan polkuverkoston ja pääosin hyväkulkuisen maaston ansiosta radat ovat tällä kertaa hieman totuttua pidemmät. A-radan erikoisuutena on lisäksi perhoslenkit ja ratamestari kehottaakin keskusrastilta lähdettäessä erityiseen tarkkuuteen, jotta perhoslenkit tulee kierrettyä oikeassa järjestyksessä. A, B ja BL radoilla kuntopolkua ei kauheasti pysty käyttämään hyväkseen, mutta C ja D rata luonnollisesti tukeutuvat enemmän em. kuntopolkuun ja muihin polkuihin.

Ratojen pituudet:

  • A – 7,2 km / 18 rastia
  • B – 5,0 km / 13 rastia
  • BL – 3,8 km/ 12 rastia
  • C – 2,7 km / 10 rastia
  • D –1,9 km / 5 rastia

Viime vuonna Otsolan tapahtuma keräsi kaikista eniten osallistujia (selvästi yli 200). Tulkaa suunnistamaan vastapäivitetyllä kartalla ja lyömään viime vuoden osallistujaennätys!

Tervetuloa suunnistamaan!

Posted in Etusivun artikkeli.