Keväistä rastiriemua Santalahdessa

Viimeisetkin suunnistajat heräsivät kevätauringon paisteessa talviunilta ja Santalahden Rannikkorasteille saapui peräti 223 rastienhakijaa. Erityisen ilahduttavaa oli D-radan osallistujamäärä 44, jossa on mukana Perhesuunnistukseen osallistujat.

Kavakon Timo oli laatinut Santalahden kallioille mukavat radat. Vaikka polkuja riittikin, niin silti rastinotossa piti olla tarkkana ja liiallinen itsevarmuus kostaantui helposti, jos kartanluku unohtui. Tavallista lyhyemmät radat houkuttelivat myös paljon nuoria vauhtiveikkoja ja -venloja näyttämään menomallia vanhemmilleen.

Perhesuunnistuksessa selvitettiin, mitä tapahtuu rastilla, postissa ja neron aivoissa. Niin, mitäs se onkaan?

Santalahden tulokset on julkaistu Tulokset-osiossa ja Reittihärveli sekä WinSplits väliajat ovat tarjolla omien ja kavereiden suoritusten analyyseihin.

Ensi tiistaina Rannikkorastit siirtyvät Jumalniemen jyrkille kallioille. Samalla kesän Firmaliiga-kausi avautuu ensimmäisellä osakilpailulla. Joitain ilmoittautumisia on jo saatu, mutta vielä mahtuu runsaasti joukkueita mukaan ja viime kauden kärkijoukkueidenkin ilmoittautumisia odotellaan. Fun-sarjaan ilmoittautuminenhan ei vaadi muuta kuin joukkueen kasaamisen ja juoksijoiden ilmoittamisen sähköpostitse. Tarkemmat tiedot Firmaliiga-osiossa. Muistutettakoon, että joukkueet tulee ilmoittaa ennen osakilpailua eikä ilmoittautumisia oteta vastaan enää kisapaikalla.

Posted in Etusivun artikkeli.