Kauden päätöstapahtuma Honkalassa 9.10.

Kauden viimeiset Rannikkorastit käydään kokonaisuudessaan Kankaantien eteläpuolella, joten hirvimiehiin ei Honkalan ulkoilualueella pitäisi olla mahdollista törmätä. Maasto on pääosin hyväkulkuista, polkujen ja kuntoratojen halkomaa erinomaista suunnistusmaastoa, josta löytyy myös pienipiirteisiä alueita rastien ”piilottamiseksi”.

Ratojen alkuosat käyvät harvoin käytetyllä kartan eteläreunalla, josta löytyy muutama mukava mäkialue. Pisimmät radat vierailevat myös ratamestarin suosikkialueella eli hyväkulkuisella sorakuopalla maaston luoteisosassa. Nokkelalla reitinvalinnalla voi jollakin rastivälillä päätyä myös korttelisuunnistuksen pariin.

Ratamestari rohkaisee kauden lopuksi valitsemaan pidempiä ratoja, joilla on täysipainoisimmin mahdollista nauttia monipuolisista, hienoista ruskan sävyttämistä maisemista. Taitavat tai sellaisiksi aikovat suunnistajat voivat yrittää tilata etukäteen kartantulostajalta poluttomia karttoja.

Ratapituudet:

  • A 6,2 km 16 rastia
  • B 4,8 km 13 rastia
  • BL 3,6 km 9 rastia
  • C 2,5 km 7 rastia
  • D 1,6 km 5 rastia

Tämän jälkeen suunnistetaan sitten otsalampun valossa KotHam cupissa. Alustavan hohjelman mukaan ensimmäinen Kotham suunnistus on 25.10. http://kothamcup.blogspot.fi/

Tervetuloa Suunnistamaan!

Posted in Etusivun artikkeli.