IMG 1798

Itärannan tulokset julkaistu

Rannikkorastien avaustapahtuma kaudelle 2015 suunnistettiin Itärannan ja Sunilan maastoissa. Pilvipoutainen sää houkutteli paikalle 150 osallistujaa, joka on alkukaudelle oikein mukava määrä.

Satoi ja ropisikin lyhyen tovin, joten Rannikkorastien uudenkiiltävä telttakin saatiin koeponnistettua.

 

IMG 1798

 

Pönnin Hannu oli laatinut alueen kalliopainotteisiin maastoihin varsin nopeavauhtiset radat, joissa usea rastiväli kulki korttelisuunnistusmaisesti kaduilla. Toki maastoonkin päästiin ja usea suunnistaja olikin päässyt ihan aidon pummin makuun, joka alkukaudesta onkin ymmärrettävää. Onneksi kausi on vasta nuori.

 

Mutta istu ja pala, tapahtuman ylle langetti varjoja ja suunnistajille haastetta muukin kun sadepilvet. Paikalliset ryökäleet olivat käyneet joko ottamassa tai siirtämässä kahdelta rastipisteeltä leimasimet ja ainakin yhdestä rastilipun. Tekohan on siinä mielessä järjetön että ko. tavaroilla ei tee kukaan oikeastaan yhtään mitään suunnituspiirien ulkopuolella. Metsästä palanneilta saatiin kuitenkin nopeasti asiasta informaatiota ja tuoreempia metsään lähtijöitä asiasta varoitettua. Tulipa tapahtumajärjestäjien puhelimeen soittokin aiheesta suoraan metsästä, hienoa toimintaa ja kiitos asiasta huomattaneille. Toivotaan että leimasimet löytyy, laittakaahan viidakkorummun välityksellä etsintäkuulutus menemään.

 

A-radalla nopeinta vauhtia piti Daniel Koivisto. Seuraavat sijat podiumilla menikin samaan perheeseen, Virtasen Jussin ja Akselin ollessa kakkonen ja kolmonen.

B-radan ässä oli Sami Grönholm, C-radan Roger Nygård ja D-radan Rasmus Töyrylä.  

 

Itärannan rannikkorastien tulokset ja väliajat on siis julkaistu. Myös Winsplits-väliajat löytyy tuloksista.

Huomioikaa että kadonneiden leimasimien takia C- sekä D-ratojen tuloksissa vaihteleva määrä leimauksia, johtuen ko. poikkeustapauksesta tuloslaskennassa sovellettiin hyvin liberaalia hyväksymiskäytäntöä.

Reittihärvelikin pystytetty. Muistakaahan piirtää aktiivisesti ja koittakaa uutta animlink-toimintoa, jolla suorituksenne pystyy helposti jakamaan someen. Twitterissä viestiin @rannikkorastit ja/tai #rannikkorastit niin muutkin löytää. RR-tiimi koettaa näyttää aiheessa esimerkkiä. 

Ensi viikolla suunnistetaankin sitten Katariinan merellisissä maisemissa.

Posted in Etusivun artikkeli.