Ilmoittautumaan Firmaliigaan!

 

Firmaliigan alkuun on alle kuukausi: ensimmäinen osakilpailu suunnistetaan 12.5 Teipparin maastoissa. Joten nyt on oiva aika kasata yrityksestä, kaveriporukasta tai perheestä joukkue ja ilmoittautua.       

 

Firmaliigan säännöt pähkinänkuoressa:

Säännöt pähkinänkuoressa: Kaksi sarjaa, Pro tai Fun.  Pro-sarjassa saat samalla sijoituksella enemmän pisteitä mitä pidemmän radan suoritat. Fun sarjassa radat A, B ja BL on samanarvoisia. Naiset saavat bonuspisteitä, jotka erityisesti Fun-sarjassa ovat kullanarvoisia.

Joukkueen koko on 3-7 henkilöä, joista kolmen parhaan pisteet lasketaan.

 

Ilmoittautua voit täällä:http://goo.gl/forms/YZgcfY2Wps

Deadline ilmoittautumisille on 18.5, ensimmäinen kisa on kuitenkin jo 12.5 joten mikäli ei halua antaa tasoitusta ensimmäisestä osakilpailusta niin ennen sitä joukketta jalkeille!.

Voit katsella ilmoittautumisia täältä: http://goo.gl/Myr3DA

 

Tälle vuodelle lasketaan joukkueiden pisteiden ohessa “Vuoden Firmaliigasuunnistaja”-pisteet, joihin lasketaan kaikkien firmaliigasuoritusten pisteet yhteen PRO-sarjan kertoimilla laskettuna. Tähän rankingiin osallistuakseen pitää tietenkin olla firmaliigajoukkueen jäsen. Joten jos vuosien saatossa on tuloksista löytynyt aina se sama “arkkivihollinen” johon omia suorituksia on hyvä verrata, nyt on oiva aika haastaa hänet taistoon. Henkilökohtaisiin pisteisiin lasketaan kaikki kisat, joten kaikkiin kilpailuihin osallistumalla on jo aika korkealla listalla.

 

Tänä vuonna Firmaliigan PRO-sarja huipentuu Santalahden yösuunnistukseen, josta on jaossa tuplapisteet. Heinäviestistä jaetaan joukkueille omat pisteet jotka lasketaan aina, muista osakilpailuista tiputetaan heikoin tulos pois. Yösuunnistuksen tuplapisteet koskee myös henkilökohtaista rankingia.

 

FUN -sarjassa ei ole enää C/D-radan pakollista suoritusta, joten radan saa valita täysin vapaasti. FUN-sarjan heinäviestin pistejärjestelmää on myös hieman säädetty.

 

Katso tarkat säännöt Rannikkorastien Firmaliiga-osiosta:http://www.rannikkorastit.fi/index.php/firmaliiga/firmaliigan-saannot

 

Taulukko 1. Firmaliigan osakilpailut

12.05.15

Ti

Teippari, etelä

FL1

19.05.15

Ti

Honkala

FL2

09.06.15

Ti

Uuperi

FL3

04.08.15

Ti

Sydänsuo

FL4-viesti

25.08.15

Ti

Kirkkovuoret

FL5

08.09.15

Ti

Santalahti

FL6

 

             

 

Posted in Etusivun artikkeli.