Tiistaina suunnistetaan Itärannan ja Sunilan maastoissa (ja kortteleissa)

Ensi tiistaina 14.4 odotus siis päättyy, ja  rannikkorastit alkavat Sunila- Itäranta alueella.

Paikoitus ja tapahtumakeskus sijaitsee Metsäkulman kentällä eli täällä. Osoite on Metsäkulmankatu, Karhula. Lähtöön tapahtumakeskuksesta on noin 400m.

Annetaanpa Ratamestarina toimivan Hannu Pönnin kertoa tulevasta tapahtumasta:

Suurin osa kartasta on aivan uutta,  kartoitettu v. 2014.Suunnistusalue on sokkeloisen asuntoalueen ympärillä ja osittain keskellä asuntoaluetta. Maastossa on paljon polkuja, avokallioita ja erittäin paljon kivikkoja. Maastopohja on helppokulkuista polkujen ja kallioiden ansiosta ja kuivaa; tossujen kanssa pärjää hyvin. Rastipisteet ovat lähellä polkuja tai rakennuksia, joten eksymään ei pääse kauas. Rastipisteet ovat selviä; ei piilossa, mutta osa rasteista on pienipiirteisessä kohdassa. Osittain suunnistus on korttelisuunnistusta, jolloin joutuu selvittämään mistä pääse seuraavaan kohteeseen kulkematta pihojen poikki. Kartalla on selvästi merkattu piha-alueet ja niiden väliset aukot.  . D-rata ja A-rata kulkevat Hallantien ali, tunnelin kautta.

Turvallisuus ennen kaikkea, joten noudattakaa varoivaisuutta teillä liikkuessanne. Käytöstavat ovat myös tärkeitä, joten pihoille meno tuttuun tapaan kielletty!

Ratapituudet ovat

* A-rata,  6,3 km, 14 rastia

* B-rata,  5,1 km, 13 rastia

* C-rata,  3,2 km,   9 rastia

* D-rata, 2,1 km,    5 rastia

Kaikki runsain joukoin suunnistamaan! Pyöräily on nyt muotia, joten lähellä asuville suositellaan alku- ja loppulämmittellyksi fillarimatkaa, vaikka paikoitustilat ovatkin hyvät. Luonto kiittää pyöräilynystävää.

Posted in Etusivun artikkeli.