Firmaliigasta tulossa mielenkiintoinen!

Tiistaina käynnistyvään Rannikkorastien Firmaliigaan on viime päivien aikana ilmoittautunut jo useita joukkueita. Ensimmäisenä ilmoittautui Kymenlaakson Ammattikorkeakoulun joukkue, jolla on heittää kisaan mm. Jukolan voittaja Timo Harju. Stora Enso Metsä on myös mukana, juoksijalistasta silmään sattui ainakin Urpo Särkkä Kouvolasta, tuttu mies suunnistajille mm. Kouvolan Rastin menestysviestijoukkueista muutama vuosikymmen sitten. Ahlstrom Glassfibre on myös mukana, nähdäänkö joukkueessa myös toimitusjohtaja Tommi Björnman, jonka Rannikkorastien "sisäpiiriläinen" on nähnyt viime syksynä Turussa ostamassa suunnistusvermeitä itselleen? Myös Pöyry Engineering Kotkasta starttaa kisaan.

Ja sparraajaksi kaikille joukkueille on lähdössä myös Kymin Suunnistajien johtokunta. Ainakin nuoruusvuosien tähtikomeetta, Jäppilän lahja suomalaiselle suunnistukselle ja karttojen armoitettu tulostusammattilainen Mika Kilpinen on mukana joukkueessa!

Rannikkorastit.fi -sivusto seuraa aktiivisesti ilmoittautumistilanteen kehittymistä lähipäivien aikana.

Myös Andritz Oy Kotkasta on lähdössä mukaan. Tuorein joukkue on Matilaisen Jukan kasaama 'Kunnon rakentajat', jonka vielä lopullisesti vahvistamattomassa juoksijalistassa on varsin tuttuja ja kovia nimiä suunnistuksen saralta, jotka siviilityönään toimivat rakentamisen parissa.

Posted in Etusivun artikkeli.