pro

Firmaliigakatsaus

Firmaliigassa on viestit juostu ja kaksi osakilpailua on jäljellä, josta seuraava kisataan ensi viikolla. Viestien tiimoilta saapui protesti ja se hyväksyttiin joten pisteet muuttuivat hieman. Suurta muutosta kokonaistilanteeseen ei kuitenkaan tullut.

pro

Tislarit ovat kuroneet pikkuhiljaa lisää eroa kakkossijaan. Tällä hetkellä ero on yli 30 pinnaa kun heikoin osakilpailu on poistettu.  Kotkamills, Pyhtään uusi suunta ja Kunnon rakentajat ovat tiukassa ryhmässä Tislareiden kannassa, kakkos- ja kolmostilan välillä on alle 20 pistettä. Täytyy muistaa, että tästä ryhmästä tasaisinta työtä on tehnyt Kunnon rakentajat, kaikilla muilla roikkuu loppukauden kisoissa Damokleen miekka nastareiden yllä yhden huonommin menneen kisan vuoksi.  Seuraavan kolmen tiimin nipussa on Taito-Tiimi, Sulzer ja Andritz . Metalliteollisuusyritysten kaksinkamppailussa viesti repäisi taas vähän eroa Sulzerin hyväksi äärimmäisen tasaisen tilanteen jälkeen.  Team Lohkare on tehnyt tasaista työtä,  ja hyvillä loppukauden sijoituksilla ja onnistuneella yösuunnituksella on nousu taulukossa täysin mahdollista.

fun

Fun sarjan neljän kärki on äärimmäisen tasainen. 40 Pistettä erottaa Ykkösenä olevat Hirssaaren huiput ja Nelosena olevan Juoksuklubin. Väliin mahtuu Kotkamills Fun ja Lost and Found.  Tässäkin porukassa LaF ja Juoksuklubi jättivät ekan kisan väliin, joten loppukausi on mentävä hyvillä pisteillä ettei tipahdusta tapahdu. Viestin raadollisuus iski johdossa olleisiin koksilaisiin, kun pisteet jäivät nollille.

Henkilökohtaisella puolella Saarelan Jarno on nakuttanut tasaisesti huippupisteitä ja johtaa vakuuttavasti. Kolmen kärki on hieman karussa, mutta virheisiin ei ole varaa, sillä kaikki pisteet lasketaan. Kauniimman sukupuolenkin edustajia top seiskaan mahtuu kaksi, Kukkasjärven  Elina neljäntenä ja Pirtilän Päivi vajaan viiden pisteen päässä seitsemäntenä.

 

                     

FL1

FL2

FL3

Yht

1.

Jarno

Saarela

PRO

Kotkamills Pro

72

72

70,5

214,5

2.

Niko

Hakulinen

PRO

Kunnon Rakentajat

64,5

61,5

69

195

3.

Jorma

Kauppila

PRO

Kunnon Rakentajat

61,5

57

66

184,5

4.

Elina

Kukkasjärvi

FUN

Koksilaiset

56

51

59

166

5.

Edward

Paro

PRO

Sulzer

48,8

58,75

57,5

165

6.

Tomi

Valkonen

PRO

Kunnon Rakentajat

58,8

42

61,5

162,25

7.

Päivi

Pirtilä

PRO

Taito-Tiimi

47,5

58

56

161,5

                         

Muistutuksena seuraavaa: Vaikka Rannikkorasteilla voi muuten kulkea porukassa täysin vapaasti, toivotaan firmaliigassa jokaiselta kisailijalta omaa hyvää suoritusta.

Kaikki kynnelle kykenevät siis Juurikorpeen tiistaina kisailemaan. Tulokset lasketaan poikkeuksellisesti vasta keskiviikkona.

Posted in Etusivun artikkeli.