WP 20150818 005

Valkmusan tulokset, 18.8.2015

Rannikkorastikaravaanin vuoro oli karauttaa Tiistaina 18.8 Valkmusaan. Tulokset, väliajat ja winsplits-väliajat julkaistu. Molemmat reittihärvelit odottavat piirroksianne.

 

Kaukaisimmat 157 suunnistajasta olivat saapuneet pääkaupunkiseudulta saakka. Ja mikä oli saapuessa, sillä sää oli mitä parhain; lämmin muttei kuuma, pilvetön taivas ja ei tuulenvirettäkään. Kaukonäköisesti järjestelyvuorossa olleet Paavolat olivat varustaneet teltan juomapisteellä, joka olikin kovassa suosiossa. Mäkelän Jarmo oli tehnyt kehuja keränneet jalkasuunnistusradat, joista pisimmillä oli aina iloa herättävä varsin pitkä väli. Ennakkoon joku saattoi pelätä maaston kulkukelpoisuutta mutta huoli oli turha. Nopeimmin A-radan selvitti Janne Weckman, B-radan Tomi Valkonen, BL–radan Markus Gango, C-radan Sami Ryti ja D-radan kombo Anne ja Matias Seppälä.

WP 20150818 005

 

Ilahduttavasti Pyöräsuunnistuksessa nähtiin kampienpyörittäjien invaasio. Peräti 21 henkeä lähti Anna Svahnin suunnittelemille radoille, ja pyöriä nähtiinkin hienosti hiilaritäysjoustoista ihan perinteisiin fillareihin ja kaikilla radalta palattiin varsin hyvillä mielin.  Nopeimmin radan selvitti Anders Blomster, eikä ihme sillä menestystä on tullut mm. nuorten MM-taistoissa. Jälkispekulaatiotkin voi tässä variaatiossa viedä normaalia pidemmälle, onhan pyörissä reilusti vertailtavaa ja ihasteltavaa.  

WP 20150818 006

Jotain tuli negatiivisempaankin sarakkeeseen. Yksi suunnistaja loukkasi jalkansa maastossa, onneksi mukana oli kännykkä ja katse osui karttoihin painettuun ratamestarin numeroon. Jarmo värväsi kanssasuunnistajia apuun ja suunnistaja saatiin jatkohoitoon varsin nopeasti. Kiitoksia auttajille Rannikkorastien ja epäonnisen suunnistajan puolesta. Kännykkä kannattaa siis olla varalla metsässä mukana.

Yksi Vuokatin MM-kisojen logolla varustettu paita oli unohtunut tapahtumakeskukseen, sijaitsee nyt rastien kärryssä ja on saatavilla seuraavilta rasteilta.

WP 20150818 007

Seuraavalla viikolla onkin vuorossa Juurikorpi, jossa mukana myös Firmaliiga!

 

 

Posted in Etusivun artikkeli.