Firmaliiga avattiin Juurikorvessa

Sää oli hieno kun Rannikkorastit käytiin Juurikorvessa. Tulokset ja väliajat ovat nyt julkaistu. Käykäähän myös piirtämässä/siirtämässä reittihärveliin kuinka selvititte Kauko Salosen suunnitteleman radan hienot välit. Saatatte saada kanssaihmisinne onnelliseksi. 

 

Juurikorvessa avattiin myös Firmaliiga. Rannikkorastien firmaliigajaosto on enemmän kun onnellinen joukkueiden mainiosta määrästä tälle kaudelle, peräti 15 joukkuetta on saatu viivalle. 7 näistä on Pro-sarjassa ja 8 Fun-sarjassa. Ensimmäisen kisan epävirallisten pisteiden perusteella molemmat sarjat vaikuttavat myös hyvin mielenkiintoisilta.

Pro-sarjaa johtaa kestomenestyjät Kunnonrakentajat, ja perässä hengittää Andritz. Sulzerin Pro-tiimi on kolmantena. Fun-sarjassa piikipaikalla on Tapsa ja Tytöt, joskin Kojootit ei ole kaukana perässä. Kolmas sija kuuluu  Lostandfound-joukkueelle. Päivitetty 25.5

Andritzin herrat miehittävät henkilökohtaisten pisteiden kärkisijat, Ykkösenä Ari Heinola ja kakkosena Niko Metsämuuronen. Päivi Pirtilä on naisissa ykkössijalla ja Leena Lehtoranta seuraa perässä. 

Valitettavasti yhden joukkueen nimi jouduttiin typistämään excelin rajoitteista johtuen, Epätoivoisesti Eksyneistä Kuntosuunnistajista tuli pelkästään Eksyneet Kuntosuunnistajat. Vaihtoehtona joukkueella on myös olla Epätoivoiset Kuntosuunnistajat tai Epätoivoisesti Eksyneet, joten jos nimenvaihto vielä houkuttaa niin ottakaa yhteyttä firmaliiga-yhteyshenkilöön. 

Tarkistattehan pisteenne, kauden alussa pistelaskijan laskutaidot voivat olla yhtä ruosteessa kun suunnistustaidotkin. 

Firmaliiga jatkuu 7.6 Uuperissa.

Posted in Etusivun artikkeli.