Firmaliiga 2013

RANNIKKORASTIEN FIRMALIIGA

    

Yritykset, yhteisöt, kaveriporukat, seurojen junnuporukat
Kerää joukkue ja tartu haasteeseen!

Rannikkorastien Firmaliiga jatkaa kaudella 2013 Pro- ja Fun-sarjoilla. Haastamme jälleen kaikki yritykset, yhteisöt, kaveriporukat, seurojen junnuporukat yms. keräämään joukkueen ja tulemaan mukaan Firmaliigaan!

Kerää 3 hengen joukkue ja tartu haasteeseen!  Joukkueessa voi yksittäisessä kilpailussa ja kauden aikana juosta Pro-sarjassa 8 henkilöä ja Fun-sarjassa 12 henkilöä. Kussakin osakilpailussa otetaan kuitenkin huomioon joukkeen kolmen parhaan tulos.

Kuusi osakilpailua, startti 14.5

Rannikkorastien Firmaliiga käsittää kuusi  osakilpailua, joista viisi on normaaleja henkilökohtaisia kilpailuja ja yksi viestisuunnistus. Joukkueen kokonaistulos määräytyy viestisunnistuksesta ja neljästä parhaasta muusta osakilpailusta saaduista pisteistä. Kolme osakilpailua juostaan keväällä ja kolme syksyllä. Firmaliiga käynnistyy Honkalan maastoissa 14.5.2012. Metsään pääsee jokaisessa tapahtumassa kello 17.00-18.30.

 Pvm

 Paikka

Kartta 

Opastus 

 Ti 14.5.

 Honkala

   

 Ti 28.5

 Suljento

   

 Ti 11.6

 Teippari

   

 Ti 6.8

 Munapirtti, Versö

   

 Ti 20.8.

 Purola

   

 Ti 3.9.

Jumalniemi, viesti

   

Radat on valmiiksi painettu karttoihin. Rastimääritteet ovat kartoissa. Firmaliigassa käytetään Emit-leimausta. Emit-kortteja tarvitsevat joukkeet voivat lainata niitä tapahtumapaikalla 2 € maksua vastaan.

Kaksi eri sarjaa: Pro ja Fun

Rannikkorastien 2013-kauden Firmaliigassa on kaksi sarjaa: Pro ja Fun. Pro-sarjassa suunnistetaan A- ja B-radoilla, Fun-sarjassa B-lyhyt- ja C-radoilla. Molemmissa sarjoissa juostaan kolmihenkisin joukkuein.  Joukkueiden kokoonpanon suhteen ollaan joustavia. Osanottajat voivat koostua yhden firman tai yhteisön jäsenistä tai muista samanhenkisistä porukoista. Ikärajoituksia ei ole, eikä sukuselvityksiä tehdä! Eri osakilpailuissa osanottajat saavat vaihtua. Kuitenkin yksi henkilö voi kauden aikana kilpailla vain yhdessä joukkueessa. Joukkueen vahvuuteen voi Pro-sarjassa kuulua 8 juoksijaa ja Fun-sarjassa 12 juoksijaa.

Joukkueen tulee ilmoittaa joukkueensa jäsenet Firmaliigan järjestäjille etukäteen sähköpostitse. Joukkuetta ei voi muuttaa eikä täydentää kisapaikoilla eikä Firmaliigan 2. osakilpailun jälkeen.

Suljennossa 28.5. Pro-sarjalla AA-rata

Suljennon osakilpailussa Firmaliigan Pro-sarjaan kuuluu AA-rata, joka on lähinnä Jukolan-viestiä ajatellen normaalia Rannikkorastien A-rataa pidempi, noin 8 km. 

Heinäviesti 3.9.

Firmaliigaa suunnistetaan yleensä normaalina henkilökohtaisena suunnistuksena Rannkikkorastien radoilla. Poikkeuksena on Jumalniemessä 3.9. juostava 6. osakilpailu, jossa juostaan kolmesta lyhyehköstä osuudesta koostuva viestisuunnistus. Viestissä on kaksi sarjaa: Pro ja Fun.

Pisteiden laskeminen

Joukkueet saavat osallistua viestiin yhdellä tai useammalla viestijoukkueella, joista parhaan tulos lasketaan joukkueen tulokseksi. Viestisuunnistuksessa voittajajoukkue saa 150 pistettä, toinen 145 pistettä jne.  Mikäli joukkueella on kolme juoksijaa Heinäviestissä, mutta joukkue joko keskeyttää tai hylätään, joukkue saa huonoimman hyväksytyn joukkueen pistemäärän vähennettynä 25 pisteellä.

Muiden Firmaliigan osakilpailujen tuloksissa otetaan huomioon joukkueen kolme parasta tulosta/osakilpailu:

  • Pro-sarja: Otetaan huomioon joukkueen 2 parasta A-radan suoritusta ja yksi B-radan suoritus
  • Fun-sarja: Otetaan huomioon joukkueen 2 parasta B-lyhyt -radan suoritusta ja yksi C-radan suoritus

Kunkin radan nopein Firmaliigalainen tienaa joukkueelleen osakilpailuvoitosta 50 pistettä, seuraavat 49 pistettä jne. Viimeisen osakilpailun jälkeen jokaisen joukkueen tulos saadaan laskemalla yhteen viestisuunnistuksesta saadut pisteet ja muista osakilpailuista neljän parhaan osakilpailun pisteet. Pistelasku alkaa ilmoittautumista seuraavasta osakilpailusta.

Mikäli joukkueet päätyvät tasapisteisiin, viestiosakilpailun pisteet ratkaisevat.

Ei ole hinnalla pilattu!

Firmaliigan Pro-sarja maksaa yhdeltä joukkueelta 100 € sisältäen siis osallistumisoikeuden yhdelle viestijoukkueella ja yhteensä 15 henkilökohtaista suunnistusta. Joukkueen muista osallistumisista maksetaan normaali Rannikkorastien osallistumismaksu.

Firmaliigan Fun-sarjassa joukkue suunnistaa normaalilla Rannikkorastit-maksulla, joka maksetaan aina paikan päällä. 20-vuotiaat ja sitä nuoremmat kilpailevat Fun-sarjassa ilmaiseksi!

Tulospalvelu Internetissä

Firmaliigan, kuten koko Rannikkorastien tulokset väliaikoineen, kuten myös Firmaliigan pistetilanne ovat luettavissa tapahtuman jälkeen Internetistä, näiltä sivuilta.

Viime kesän tapaan kisapaikalla ei tarvitse erikseen ilmoittautua Firmaliigasarjoihin, vaan järjestäjät poimivat tulokset yhteisistä Rannikkorasti-tuloksista. Tämän vuoksi on tärkeää, että joukkueen jäsenten nimet ilmoitetaan samassa muodossa kuin ne on kirjattu Emit-tuloslaskentaan.

Näin ilmoittaudut Firmaliigaan

  • Ilmoittaudu viimeistään 31.5.2013 sähköpostilla kauko.salonen@genip.fi. Firmaliigan 1. osakilpailu juostaan toki jo 14.5. lmoita sarja,  joukkueen nimi ja juoksijat sekä joukkueen yhdyshenkilö ja postiosoite osallistumislipukkeita varten.
  • Pro-sarja: Maksa osanottomaksu 100 Kymin Suunnistajien tilille FI77 5172 0220 0249 22. Merkitse maksun viestiin: Firmaliiga, Pro-sarja +joukkueesi nimi. Osanottomaksu kattaa osallistumismaksut yhdelle viestijoukkueelle ja yhteensä 15 osallistumiseen Firmaliigan muihin tapahtumiin.
  • Fun-sarja: Jokainen osallistuja maksaa oman osanottomaksunsa kussakin tapahtumassa normaalien Rannikkorastit-maksuperiaatteiden mukaisesti.

r

Posted in Etusivun artikkeli.