Ensimmäiset joukkueet ilmoittautuneet Firmaliigaan

Rannikkorastit-kausi on nyt siis avattu. Tänäkin kesänä Rannikkorastien yhteydessä juostaan Firmaliigaa. Ensimmäiset ilmoittautumisetkin on saatu, kun Hirssaaren Helmet ja Kymen Sanomien joukkueet ovat ilmoittautuneet Fun-sarjaan ja Pro-sarjankin joukkueiden kokoaminen on hevosmiesten tietotoimiston mukaan kovassa käynnissä. Firmaliigan konsepti säilyy viime kaudesta tuttuna.

Firmaliiga 2012 juostaan kuutena osakilpailuna: viisi henkilökohtaista sekä Heinäviesti. Osakilpailut ovat
Ti 15.5. Jumalniemi
Ti 29.5. Uuperi
Ti 12.6. Lentokenttä pohj.
Ti 9.8. Peippola, Heinäviesti
Ti 21.8. Tavastila/lentokenttä
Ti 4.9. Purola
 
Tälläkin kaudella kilpaillaan kahdessa sarjassa Pro: A- ja B- radat, maksimissaan 8 juoksijaa sekä Fun: B lyhyt ja C-radat, maksimissaan 12 suunnistajaa.
 
Yksityiskohtaisemmat tiedot Firmaliiga 2012:sta löydät Firmaliigan nettisivulta.

Näin ilmoittaudut Firmaliigaan

  • Ilmoittaudu viimeistään 31.5.2012 sähköpostilla miikka.kaira@suomi24.fi. Firmaliigan 1. osakilpailu juostaan toki jo 15.5. Ilmoita sarja,  joukkueen nimi ja juoksijat sekä joukkueen yhdyshenkilö ja postiosoite osallistumislipukkeita varten.
  • Pro-sarja: Maksa osanottomaksu 100 € Kymin Suunnistajien tilille FI77 5172 0220 0249 22. Merkitse maksun viestiin: Firmaliiga, Pro-sarja +joukkueesi nimi. Osanottomaksu kattaa osallistumismaksut yhdelle viestijoukkueelle ja yhteensä 15 osallistumiseen Firmaliigan muihin tapahtumiin.
  • Fun-sarja: Jokainen osallistuja maksaa oman osanottomaksunsa kussakin tapahtumassa normaalien Rannikkorastit-maksuperiaatteiden mukaisesti.
Posted in Etusivun artikkeli.