Ennätykset jatkuvat Rannikkorasteilla!

Tiistaina syntyi jälleen uusi osanottajaennätys rannikkorasteilla 2012, sillä radat kiersi peräti 291 suunnistajaa. Osallistujia oli tullut paikalle peräti Tampereelta, Ukrainasta ja Malesiasta asti. Harmiksemme vain emme kyenneet varautumaan kaikilta osin näin yllättävään osallistumisintoon, joten B- ja BL-ratojen kartat loppuivat kesken. Pahoittelemme tapahtunutta. Kaikilla kartan luovuttaneilla on mahdollisuus saada uusi kartta menetetyn tilalle. Ilmoita tästä sähköpostilla mika.kilpinen(poista)(at)kopioklubi.fi. Kartat on saatavilla seuraavien kahden Rannikkorastit -tapahtumien yhteydessä. Onneksi mukana oli ymmärtäväisi suunnistajia ja saimme kierrätettyä käytettyjä karttoja uudelleen maastoon – Kiitos siitä!

Firmaliigan johdossa olleet Kotkamills Pro (Pro) sekä Superjätkät (Fun) lisäsivät etumatkaansa muihin joukkueisiin nähden. Firmaliigan tilanteen voit käydä tarkistamassa täältä .

Tässä vielä suorat linkit Tuloksiin ja Väliaikoihin. Oman reitin voi käydä myös piirtämässä Reittihärveliin ja väliaikoja voi käydä ihmettelemässä WinSplitsissä.

Mikan lisäys 13.6:

Tarkistuslaskennan jälkeen 292 suoritusta ja osallistuja myös Turkista! 

Posted in Etusivun artikkeli.