Rannikkorastit jatkuvat Pahalammen alueella. Ensimmäistä kertaa mukana myös lasten siimari -radat

Elämää on myös Jukolan Viestin jälkeen ja Rannikkorastit jatkuvat tiistaina 19.6. Pahalammen ja Korvenkallion maastossa. Tällä kertaa mukana ovat myös tuki- ja rastireitit pienimmille suunnistajille.

Normaalien ratojen ratamestari Esa Maikkola kertoo radoista seuraavaa: "Jukolan viestin jälkeen palataan kuntosuunnistuksen pariin Korvenkallion kartan monipuolisessa maastossa. Avokalliot ja runsas polkuverkosto mahdollistavat reippaankin vauhdinpidon. Rastit kannattaa kuitenkin ottaa huolella. Ratojen korkeuserot pysyvät kohtuuden rajoissa. Radat on tehty varsin pienelle alueelle, joten rasteja on paikoitellen lähellä toisiaan." Ratapituudet: A 5.5 km (15 rastia), B 4.8 km (12), B-lyhyt 3.5 km (12), C 2.7 km (8) ja D 1.7 km (6), TR 1,7 km, RR 1,6 km.

Aikaisempien vuosien tapaan parkkitilaa on Korvenkallion kartalla tarjolla niukasti. Tästä syystä osallistujia pyydetään suosimaan kimppakyytejä. Tapahtumapaikka  on saavutettavissa hyvin myös polkupyörällä. Opastus kulkee Ruonalasta Räskintietä pitkin. Viime vuotiseen tapaan olemme Kilpisten mailla, Rannikkorastit kiittävät suuresti. 

Kartantulostajan lisäys:
Siimarireitti kulkee juuri ennen maaliintuloa n. 100m matkan  paikalle johtavaa tietä seuraillen. Paikalle saapuvat ja lähtevät, varokaa tiellä loppukiriään ottavia lapsia. Ja siimarireitin kiertäjät, varokaa lopussa autoja!

Posted in Etusivun artikkeli.