Tihkusateesta piittaamatta

Korvenkallion 19.6.2012 Tulokset netissä

Ratamestari Esa Maikkolan suunnittelemat radat kiersivät melko pienellä alueella korvenkallion maastossa, mutta silti ratoihin oli saat mukavasti pituutta. Rastipisteet ja rastivälit oli mietitty onnistuneesti, joten radat olivat mukavan vaihtelevia niin rastipisteiden kuin rastivälienkin osalta: Sekaan mahtui selviä juoksupätkiä ja tarkkaa suunnistusta. Korvenkallion (Pahalampi) tuloksiin voit tutustua suoraan Tihkusateesta piittaamattatästä ja väliaikoihin tästäWinSplits väliajat nähtävillä.

Rannikkorasteilla oli mukana ensimmäistä kertaa myös siimariradat nuorille suunnistuslupauksille ja innokkaille tuleville harrastajille. Sanna Villikka sai kunnian olla ensimmäinen RR ja TR ratojen ratamestari vuonna 2012! Kiitos onnistuneista radoista. Siimariradan kiersi kaikkiaan 40 nuorta Siimarilla vauhtiasuunnistajaa kesäisen tihkusateen vilvoittamana.Vauhtia riitti niin nuorilla kuin vähän vanhemmillakin.

Reittihärvelissä oli häikkää alkuillasta. Ratojen uudelleen latauksen yhteydessä ainakin yksi reittipiirros valitettavasti tuhoutui. Käykää siis tarkistamassa, tuliko piirtämänne reitti varmasti talteen.

Rannikkorastitoimikunta kiittää maanomistajaa kilpailukeskuksen käyttömahdollisuudesta.

 

Posted in Etusivun artikkeli.