219 nautti aurinkoisesta suunnistuksesta Honkalassa

Mitä parhain keväinen, aurinkoinen ja lämmin suunnistussää tarjosi erinomaisen lähtökohdan Marttosen Pekan ratamestaroimille Rannikkorasteille Honkalan vaativassa suunnistusmaastossa. Mukana oli tämän kauden ennätysosanotto, 219 suunnistajaa, joista tuskin monikaan löysi kaikkia rasteja ilman ylimääräisiä, isompia tai pienempiä kaarteluja ja kiemuroita, mutta maalissa nähtiin vain tyytyväisiä suunnistajia.

Firmaliiga saatiin myös käyntiin. Osanottajamäärät näyttävät jäävän vähän jälkeen viime vuotisista: Pro-sarjassa oli mukana kahdeksan joukkuetta ja Fun-sarjassa viisi joukkuetta. Koska lopputuloksiin lasketaan pisteet vain kauden päätteeksi juostavasta viestistä ja neljästä henkilökohtaisesta suunnistuksesta, vielä ei ole liian myöhäistä muodostaa uusia joukkueita työpaikoilta, kaveriporukoista, tms. Firmaliigan säännöthän löytyvät sivun laidalla olevasta erillisestä linkistä.

Tämän päivän tulokset ja väliajat löytyvät Tulokset-osiosta ja reittihärvelikin on avoinna.

Lisäys 15.5

On ihmetelty tämän kirjoittajan ajan hyväksymistä BL-radan tuloksiin, vaikka suuri osa väliajoista/leimoista puuttui alkuperäisistä tuloksista. Syy siihen on, että tuloslaskentakoneeseen liitetty Emit 250-lukijaleimasin ei nähnyt ko. rastien koodeja oikein, mutta MTR4 kortinlukijaan liitetty EPR3-lämpökirjoitin tulosti kaiken oikein. (Siis näinkin voi käydä, olisiko Emit-kortin paristo loppumassa?) Nyt Mika näyttää korjanneen väliajat myös tuloksiin.

 

Posted in Etusivun artikkeli.