Firmaliigan startti lähestyy

Yllä oleva kuva, jossa vuoden 2012 Firmaliigan Pro-sarjan voittaneen Kotkamills Pro:n Ville Seppälä ja Ari Mäntynen esittelevät Pro-sarjan kiertopalkintoa, muistuttaa siitä, että tämän vuoden Firmaliigan starttiin on enää vajaa viikko aikaa. Ensimmäinen tiukka osakilpailu juostaan siis ensi viikon tiistaina Honkalan mainioissa maastoissa Marttosen Pekan suunnittelemilla radoilla. Honkalassahan riittää pururatoja ja polkuja vähemmän suunnistaneiden ja miksei muidenkin avuksi. Toisaalta jyrkät mäet ja mäkien väliset pienipiirteiset ja paikoin haastavakulkuiset alueet antavat ratamestarille hyvän mahdollisuuden myös reitinvalintaa ja tarkkaa suunnistusta vaativien ratojen suunnitteluun. 

Firmaliigan säännöt ja tämän vuotiset osakilpailut löytyvät vierestä linkin Firmaliiga 2013 alta. Erikoisesti on syytä muistaa, että Firmaliigan Pro- ja Fun-sarjoihin tulee joukkueet ja joukkueen jäsenet ilmoittaa etukäteen sähköpostilla (kauko.salonen@genip.fi). Joukkuetta ei voi muuttaa tai täydentää kisapaikoilla eikä 31.5. jälkeen. Tähän mennessä (8.5.) Fun-sarjaan ovat ilmoittautuneet Helmet ja Koksilaiset ja Pro-sarjaan Opet ja Peränpitäjät.

Huom. Opastus tapahtumapaikalle alkaa Peippolasta Hurukselantieltä (Mt 357) eikä suinkaan Sutelasta, kuten kalenterissa ollut virheellinen merkintä väitti!

Posted in Etusivun artikkeli.