Yön ainoat valopilkut Kangasmäellä

Yösuunnistukset jatkuvat Pyhtäällä Kangasmäen maastoissa. Luvassa on mainiota yösuunnistusta sekä cupin että oivan yötreenin merkeissä.  
 
Ratamestari Timo Pirtilän mukaan Kangasmäen alue soveltuu mainiosti yösuunnistukseen. Aluetta rajaavat sopivasti tiet ja polut, pellot sekä asutus. Suunnistusmaasto koostuu miellyttävistä kallioalueista, kangasmetsästä, pienipiirteisestä sorakuoppa-alueesta sekä hyväkulkuisesta metsämaastosta.Kaikilla radoilla pystyy hyödyntämään melkoisesti polkuja, jos niin haluaa. Yö-SM-kisoihin valmistautuvat etenevät tietysti mahdollisimman suoraan? Millään radalla ei huonokulkuiseen maastonkohtaan tarvitse mennä, jos reitinvalinta ja sen toteutus ovat onnistuneita eli kerrassaan oivallista yösuunnistusmaastoa on tarjolla.A- ja B-radoilla on noin puolentoista kilometrin rastiväli, jossa reitinvalinnan ohella testataan erityisesti valitun reitinvalinnan sujuvaa toteutusta.
 
Huomioitavaa: Alueen halkaisee uusi moottoritielinjaus, jonka kohdalla kartta ei täysin ole ajantasalla.
 
Ratapituudet
A: 6,4km, 16 rastia
B: 5,2km, 12 rastia
BL: 3,2km, 11 rastia
C: 2,4km, 8 rastia
D: 1,4km, 5 rastia
 
Kartantulostajan lisäys 25.9:
Ratamerkintöjen selventämiseksi A- ja B-radat jaettu kahteen osaan ja tulostettu 2-puolisena. Molemmilla radoilla "kartanvaihto" rastilla 6 ja kartanvaihto tapahtuu siis kääntämällä kartta.

 

 
Posted in Etusivun artikkeli.