Vielä vähän Huutjärvestä

Nyt voit äänestää keskustelua herättäneestä Huutjärvi GP:n "aita-ansasta". Äänestys löytyy sivupalkista ja alla olevasta kuvasta selviää mistä oli kyse. Kuvaan on merkitty vihreällä sallitut reitit pituuksineen. Oranssi reitti oli kovasti suosittu, sinänsä sillä ei ollut väliä kuin reilun pelin kannalta. Enemmän ratamestaria huolettivat ne jotka korjasivat virheensä tonttimaaksi ja siten kielletyksi alueeksi merkityn alueen kautta portille oikaisemalla (punainen reitti). Näitä piha-alueita pyydän jokaista suunnistajaa kunnioittamaan, näin toimien saamme alueella kenties jatkossakin suunnistaa. Ja muistakaa reittihärveli, ainakin ratamestaria kiinnostavat toteutuneet reitinvalinnat. Ja mitään jälkiseuraamuksia ei ole luvassa vaikka reittipiirros hieman luvattomille alueille lipsahtaisikin, kuntosuunnistusta ja hauskanpitoahan tämä loppujen lopuksi vain on. Ratamestari pyytää samalla anteeksi lievää pipon kireyttä tässä aita-asiassa. Yritin kyllä ennakkojutussa tulevasta vihjaista..

Tiistaina jatketaan Kangasmäessä, jossa on jälleen tarjolla yösuunnistusherkkua. Radat sinne loihtii jo aiemmin tällä kaudellakin vahvoja näyttöjä ratamestariosaamisestaan antanut Timo Pirtilä. Sopivia ratoja on varmasti luvassa kaikentasoisille menijöille, niin aloittelijoille, kuin SM-yöhönkin valmistautuville. Tavataan siis Kangasmäellä illan hämärtyessä!

Lisäys 21.9.: Reitinvalintapohdintoja, klikkaa tästä.

Lisäys 26.9.: Äänestys suljettu, tulokset alla. Ratamestari kiittää palautteesta ja katsoo äänestystuloksen perusteella saaneensa ainakin osittaisen synninpäästön. Ehkäpä uskallaudun vielä joskus ratamestarihommiin, olettaen tietysti että minut moisiin tehtäviin yhä huolitaan.

Posted in Etusivun artikkeli.