Viesti Ari Kukkoselta: Kiitos auttajille!

Tekevälle sattuu ja into on välillä kovempi kun fyysiset edellytykset. Lyhyesti tapahtuma kulku: Rastit 1 ja 2 löytyivät hyvin ja kolmoselle mentäessä "ohittelin" lyhyemmän radan juoksijoita. Mäen päältä laskeuduimme polkua rastin suuntaan ja edellä menevät tytöt jatkoivat eteenpäin. Päätin oikaista että olen rastilla ennen heitä. Hyppäsin kallion kohdalla polulta pois lukien samalla karttaa. Kallion reunalla oli pieni n. 20 cm kuoppa jota en huomannut vaan astuin tyhjään (yli vauhti) ja samalla oikea jalka jäi alle ja lensin kyljelleni maahan. Nilkasta kuului rusahdus ja kipu oli melkoinen. Yritin vielä nousta ja jatkaa mutta jalka ei sietänyt ottaa yhtään askelta. Jäin makailemaan ja pitelemään nilkkaa. Nopeasti paikalle tuli Johanna Tilli ja Eija Kytömäki He uhrasivat kiitettävästi aikaa ja omaa suoritusta antaen ensiapua ja hälyttämällä (kännykkä mukana) maalipaikalta auton hakemaan minut maastosta pois. Niemen Antti ja Jyrki Rikka auttoivat minut alas tielle auton luokse. Onneksi tällä kertaa perhe oli mukana tapahtumapaikalla, josta vaimo ajoi minut suoraan Koksiin. Illan aikana lääkäri tutki jalan ja otatti RT-kuvat. Luita ei ollut poikki. Virallinen tulkinta oli nilkan nyrjähdys ja hoitona muovinen nilkkatuki ja kyynärsauvat 3 viikkoa. Mikäli ei lähde paranemaan niin ensi viikolla pitää ottaa yhteyttä esim. työterveyshuoltoon.
 
En jäänyt odottelemaan ensi viikkoa vaan tilasin ajan yksityislääkärille (vakuutus). Sain ajan ensi maanantai aamuksi. Hän voi laittaa lähetteen magneettikuvaan, jossa todellinen tilanne nivelsiteiden osalta pitäisi paljastua. Toivottavasti mitään leikattavaa ei löydy, mutta asia tulee mielestäni kuitenkin tutkia. Nilkka on tällä hetkellä osittain sininen ja turvoksissa ja pahimmat kivut pysyvät kipulääkkeillä poissa.
 
Loppukauden ohjelmasta ei osaa tällä hetkellä vielä sanoa mitään, mutta viimeistään ensi vuonna on tarkoitus jälleen jatkaa.
 
Kiitos vielä kerran auttajille!

Posted in Etusivun artikkeli.