Vauhdilla vappuun

Vapun aattona 30.4. Rannikkorastit tarjoaa sähäkkää sprinttiä Karhulassa, näin kaikki ehtivät reippailun jälkeen hyvissä ajoin ja hyvin mielin vapun viettoon, siman ja munkkien pariin. Radat on laadittu sprinttimielessä ja sprinttimittaisiksi, mutta mitään tippaleipämäistä syheröä tai huippuvaikeaa sprinttiä ei ole tarjolla. Radat kiertelevät alueen puistomaisemissa, kaduilla kenties vähemmin kuin on aiempina vuosina totuttu. Loppuun on kaikille radoille laitettu ”kirikierros” keskuskentälle ja kuntoportaatkin tulevat tutuiksi useimmille. Kuka on päivän tai radan nopein portaiden nousija, sopii koittaa!?

Valo-ohjatut risteykset merkitty karttaan reitinvalintatehtävää ohjaamaan.

Sprinttimäisiä reitinvalintatehtäviä sekä rytmitystä on radoille pyritty saamaan, niinpä pidemmän siirtymävälin päätteeksi saattaa olla vastassa tiukempaa syheröä. A- ja B-radoilla Kyminlinnantien ja Karhulantien ylitys on sallittu vain suojatien kohdalta, nämä sallitut ylityspaikat on merkitty karttaan. Liikennevalot koskevat myös kellon käydessä kirmaavia suunnistajia, huomioi niiden mahdollinen hidastava vaikutus reitinvalintaa tehtäessä. Istutukset ovat paikoin, vuodenajasta johtuen, varsin matalia ja huomaamattomiakin. Kartta kertoo sallitut reitit näissä kenties pohdintaa aiheuttavissa kohdissa. Kannattaa siis kerrata sprinttikartan kielletyt ja sallitut kohteet vaikkapa täältä.

Kartta kertoo, kukkapenkin ylittäminen ja tallominen kielletty

Ratavaihtoehtoja on kolme A 3,65 km, B 2,5 km ja C 1,6 km. Kartan koko kaikilla A4 ja A-radalla on kartan kääntö. Lopuksi vielä muistutus, huomioikaa muut teillä ja puistoissa liikkuvat, turha kiire pois, turvallisuus ennen kaikkea, sopu sijaa antaa jne.

LISÄYS: Irtomääritteitä tarjolla

Tervetuloa!

Ratam. Mika Kilpinen

Posted in Yleinen.