Valkmusan helteiseen metsään uskaltautui 170 pihkaniskaa

Antti Salovaaran suunnittelemat mainiot radat, reilusti yli 20 asteen helle, vaihteleva Valkmusan maasto ja ah niin vähemmän ihanat hyttyset ja muut pörriäiset muodostivat kokemuskokonaisuuden, josta nautti 170 suunnistajaa. Viime viikkoisen Itärannan selkeän ja nopean maaston vastineeksi tarjolla oli nyt, voisiko sanoa, sitä perinteistä suunnistusmaastoa, jossa ainakin B-radalla sai olla tarkkana muutamien rastipisteiden suhteen. Ja näin pitää ollakin!

A-radalla kovinta vauhtia pitivät Töyrylän veljekset, keulassa nuorempi veli Matti isoveljen Mikon sijoittuessa heti perään toiseksi. Hienoa oli tuloksista huomata, että koripallolegenda Markus "Upi" Myllylään on "suunnistuskärpänen" puraissut ilmeisimmin pysyväisluonteisesti. Markus kiersi miehekkäästi A-radan varsin kelpo aikaan. Nähdäänkö ensi vuoden Valio-Jukolassa vieläkin paremmin harjoitellut Stevecon joukkue?

Toinen ilon aihe oli jälleen kerran lukuisten lasten ja nuorten mukanaolo Rannikkorasteilla. Aivan pienimmät kiersivät C- ja D-ratoja isien/äitien turvallisessa ohjauksessa ja osa nuorista viimeisteli kisakuntoaan sunnuntaina käynnistyvälle Kainuun Rastiviikolle. KyS:n pienemmistä suunnistajista kovinta vauhtia piti Maisalmen Veera, joka kellotti D-radalla varsin vauhdikkaan suorituksen!

Tulokset, väliajat  ja Reittihärveli ovat jälleen käytettävissänne!

Ja viikon päästä Rannikkorastit suuntaa kohti Kymin Lentokentän pohjoispään, eli Pahavuoren maastoja, jonne Matilaisen Jukka tulee laatimaan radat.

Väliajat, WinSplits Online

Posted in Etusivun artikkeli.