SyysCupin tilanne

Kangasmäen yösuunnistuksissa suosituimpien ratojen voittajat kohensivat odotetusti asemiaan. Neljän osakilpailun jälkeen kärjen tilanne on seuraava:

1. Janne Weckman 15, 2. Samu Heiska ja Lari Takanen 13, 4. Daniel Koivisto 10, 5. Jussi Taussi 9, 6. Roosa Ryti  ja Ville Töyrylä 8 ja 8. Petri Kotro 7.

Kuudessa pisteessä on 7 suunnistajaa ja viidessä pisteessä samoin 7 suunnistajaa. Yhteensä pisteille on päässyt 163 suunnistajaa.

Nykyinen pistesysteemi antaa radan voittajalle esim. 5 pistettä, jos radan hyväksytysti läpijuosseita on 18-22. Siten todennäköinen SyysCupin voittaja löytyy nykyisestä kolmen kärjestä. Toisaalta, jos kärkijoukko ei saa bonuspisteitä ja Karhuvuoren päätösrasteilla joku rata on erityisen suosittu, voi kärkeen nousta vielä aika kaukaakin. SyysCupin voittajalle on luvassa palkinnoksi mukava Osuuskauppa Ympyrän lahjakortti. 

Lisäys 28.9.:

SyysCupin täydellisen pistetaulukon ja tämänhetkisen tilanteen näet täältä: http://www.rannikkorastit.fi/media/SyysCup4.pdf

Omia mahdollisuuksiaan pohtiessa kannattaa huomioida, että ainakin osa nyt kärjessä olevista on viimeisen osakilpailun aikaan Ruotsissa 25-manna viestissä. Kärkisijoille voi siis vielä nousta hieman taaempaakin!

 

Posted in Etusivun artikkeli.