Suurivuoren maastot ja radat saivat varauksetonta kiitosta!

Tänään suunnistetut Suurivuoren Rannikkorastit olivat niin maastoltaan kuin radoiltaan ennakkomarkkinoinnin mukaiset. Ainakin, jos on uskominen erittäin positiiviseen palautteeseen, jota metsästä tulijat antoivat tuloslaskentapisteeseen palatessaan. Ajoittainen pieni tihkusadekaan ei liiaksi haitannut 148 rannikkorastilaista, jotka starttasivat ratamestari Petri Ojalan laatimille radoille.

Samalla suunnistettiin myös Firmaliigan viimeinen osakilpailu ja sen Pro-sarjan kaksinkamppailua Töyrylöiden ja Riennon kesken jännitettiin loppuun asti. Töyrylöiden perhejoukkueen Matti Töyrylä kellotti A-sarjan kärkiajan 33.38 (5.5 km => kiirettä on pitänyt!) ja vastaavasti B-sarjan voitti Riennon Tero Väisänen. Pistelaskijan nopea, vielä tarkastamaton laskenta osoittaisi, että Pro-sarjan voitto jaettaisiin edellämainittujen joukkueiden kesken yhteispisteillä 725!!! Fun-sarja sen sijaan menee selkeästi Tullilaitoksen Urheilukerholle.

Palaamme Firmaliigan lopulliseen pistetilanteeseen ja palkintoseremonioiden aikatauluun myöhemmin tällä viikolla. S-ryhmän 20 euron lahjakortin voitti tällä kertaa Johanna Eskola Hirssaaren Helmet -joukkueesta. Onnittelut!

Ensi tiistaina Rannikkorastit suuntaa tuttuun paikkaan, kun vuorossa on Kymin Lentokentän eteläpuoleiset maastot. Tervetuloa!

Posted in Etusivun artikkeli.