Rannikkorastien Firmaliiga huipentuu arvoisessaan maastossa!

    

Rannikkorastit suunnistetaan huomenna 24.8.2010 Suurivuoren upeissa kalliomaastoissa. Näin samalla Firmaliigan viimeinen ja ratkaiseva osakilpailu saa arvoisensa puitteet. Vankan ratamestarikokemuksen omaava Petri Ojala on laatinut radat,  joista hän tarinoi seuraavasti:

Käytettävä alue on pääpiirteittäin erittäin hyväkulkuista avokalliomaastoa. A- ja B-radat ovat "kilttejä", mutta kohtuullisen vaativia; jyrkimpiä ja vaikeakulkuisimpia rinteitä on vältelty ja pisteet ovat selkeitä ja helposti luettavia, mutta vahingossa rastit eivät kohdalle osu. C- ja varsinkin D-radalla tarjotaan myös varma kiertävä reitti, joten hieman kokemattomampikin uskaltaa lähteä vaativaan maastoon. Viimeisellä välillä olevan suon ylitystä ei suositella aivan pienemmille eikä muillekaan, joille leveiden ojien (> 1m) ylittäminen tuottaa ongelmia, vaan silloin kannattaa valita kiertävä reitti. Kuviorajoihin kannattaa myös suhtautua pienellä varauksel

Firmaliigan pistetilanne on nyt päivitetty. Tervetuloa sankoin joukoin Suurvuoren nopeisiin, mutta tarkkuutta vaativiin maastoihin!

Posted in Etusivun artikkeli.