WP 20150811 004

Santamäen suunnistukset suoritettu 11.8

Rannikkorastit suunnistettiin miltei kesän kuumimpana tiistaina 11.8.2015 Santamäen kartalla Kotkan Ristinkalliolla. Tapahtumapaikaksi oli saatu Pyhtääläisen paperinjalostajayrityksen Pyrollin piha-alue. Tapahtumaorganisaatio oli fuusio Kymin Suunnistajien tarjotessa tuloslaskennan ja tapahtumajärjestelyn, ja Etelä-Kymen suunnistajien tarjotessa radat sekä ratamestaroinnin Timo Hyppäsen toimesta. Korkeuserothan ovat Santamäessä varsin maltilliset ja polkuja, aukkoja ja kuviorajoja riittää joten suunnistuksesta sai halutessaan varsin vauhdikasta. Pidemmillä radoilla löytyi kuitenkin konstikkaita rastipisteitä joissa sai olla tarkkana.

Tulokset ja Väliajat julkaistu, sekä härvelikin. Onnittelut kaikille 162:lle maaliin päässeille hienosti vietetystä tiistai-illasta ja kunnon kasvamisesta! Erityisonnittelut myös härveliin reittinsä piirtäville oman ja muidenkin suunnistustaidon kehittämisestä.

WP 20150811 004

 

Seuraavalla viikolla suunnistetaan Pyhtään Valkmusassa. Tarjolla on myös pyöräsuunnistusta ja suunnistajan kauppakin on paikalla. Tervetuloa!

 

Posted in Etusivun artikkeli.