Ruskajuoksu

Rannikkorastit 2009 huipentuu Ruskajuoksuun

   

Rannikkorastien kausi 2009 huipentuu sunnuntaina 13.9.2009 Kymin Lentokentän maastoissa juostavaan Ruskajuoksuun. Jo useita vuosia ohjelmistossa ollut Ruskajuoksu on yhteislähtönä toteutettava suunnistustapahtuma, jossa radat ovat tavanomaista pidemmät. Tänä vuonna ratamestari Hannu  Pönni on laatinut radat, joiden pituudet ovat :A-rata 9.3 km, B-rata 6.0 km, C-rata 3.5 km ja D-rata 2.5 km. Hajontaa ratoihin tehdään ns. perhoslenkkien avulla. Karttana Ruskajuoksussa on keväällä julkaistu Ohrakankaan kartta (Lentokenttä, Läntinen).

Yhteislähtö kello 10, myös "yksittäislähtö" mahdollista

Ruskajuoksun yhteislähtö tapahtuu kello 10. Olethan ajoissa paikalle, että kerkeät ilmoittautua (tai ilmoittaudu ennakkoon). Jos et halua osallistua yhteislähtöön, on sinun myös mahdollista lähteä normaaliin Rannikkorastien tapaan "yksittäislähtönä", siis silloin kun haluat. Lähtö on auki kello 10-12.30. Maali sulkeutuu kello 14.00.

Osallistujien kesken arvotaan 6 lahjakorttia!

Kaikkien yhteislähtöön osallistuvien kesken arvotaan 5 kpl ja kaikkien osallistuneiden kesken 1 kpl Osuuskauppa Ympyrän lahjoittamia S-ryhmän 20 euron lahjakortteja.

Ilmoittaudu ennakkoon, säästy ruuhkalta!

Erityisesti yhteislähtöön osallistuvia kehoitetaan ilmoittautumaan ennakkoon nettisivujen kautta. Ilmoittautuminen ei ole pakollinen, mutta säästää ilmoittautumisjonotukselta aamulla ja helpottaa järjestäjien osanottoarviointia. Ilmoittaudu täältä.

Osanottomaksu 5 euroa

Ruskajuoksun osanottomaksu erikoistapahtumana on 5 euroa. Siis tasarahalla pääset mukaan tähän upeaan tapahtumaan!

Tervetuloa Ruskajuoksuun!
Posted in Etusivun artikkeli.