Lentokentän läntisen puolen rastirikkaita ratoja kolusi 110 suunnistajaa!

Nurmiaisen Pekan laatimia rastirikkaita ratoja lähti kiertämään Kymin Lentokentän läntiseen maastoon 110 suunnistajaa. Aikaisemmista kerroista poiketen lähtöpaikka oli tällä kertaa lentokentän pohjoispäässä, joten aivan tutuilla "askelmerkeillä" ei tänään päässyt kisasuoritustaan alkamaan. Osallistujalistaa selatessani  voin vain ilolla todeta, että niin moni kauden aikana "suunnistuskärpäsen pureman" kokenut Rannikkorastilainen ei ole näköjään vieläkään "toipunut taudista". Ja hyvä niinNaurava.

Osallistujien kesken arvotun S-ryhmän 20 euron lahjakortin voitti tällä kertaa Sari Kohonen. Onnittelut! Lahjakortti, kuten muutaman edellisenkin tapahtuman vastaavat ovat jaossa seuraavilla Rannikkorasteilla, jotka suunnistetaankin sitten aivan toisenlaisissa maastoissa. Kilpailumaastona toimii nimittäin Sapokan-Katariinan alue ja lähtöpaikkana Sapokan venesataman parkkialue. Tervetuloa!

Ja muistathan ilmoittautua Ruskajuoksuun, joka suunnistetaan sunnuntaina 13.9.2009! Mutta sitä ennen… Reittihärveliä piirtämään!

Posted in Etusivun artikkeli.