Ruskajuoksu suunnistettiin upeassa säässä ja kiitosta saaneessa maastossa!

Rannikkorastien kauden huipentuma, eli Ruskajuoksu suunnistettiin tänään Kymin Lentokentän maastoissa. Ja mikä oli suunnistaessa, kun sää oli aurinkoisen syksyinen ja maasto mitä parhainta! Yhteislähdössä metsään kirmaisi 53 suunnistajaa ja yhteensä rasteja haki tänään 96 pihkaniskaa.

Tulokset ja väliajat eri hajonnoittain ovat luettavissa Tulokset-sivulta. Lopullisiin tuloksiin (mm. lehdistölle menevät) eri hajonnat luonnollisesti yhdistetään. Erityiskiitos Snellin Kaisalle ja Mattilan Tapiolle loukkaantuneen avustamisesta hoitoon! Rannikkorastit-hengen mukaisesti Kaisalta ja Tapiolta on vähennetty auttamiseen mennyt aika kyseiseltä rastiväliltä.

Valitettavasti yhteislähdön "hässäkän" johdosta virallisia Firmaliigan palkintojenjakoseremonioita ei keretty pitämään, mutta kaikille kolmelle joukkueelle saatiin kyllä annettua Osuuskauppa Ympyrän, Stevecon ja Kymdatan lahjoittamat palkinnot.

Yhteislähtijöiden kesken arvottiin 5 kpl Osuuskauppa Ympyrän lahjoittamaa S-ryhmän 20 euron lahjakorttia. Onnetar suosi seuraavia: Jarno Saarela, Juha Heinonen, Mikael Lindström, Mauno Järvinen ja Paul Jaffe. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotun lahjakortin voitti Patrik Väisänen. Onnittelut! Kaikki lahjakortit ovat noudettavissa Rannikkorastien virallisen kauden päättäviltä Honkalan Rannikkorasteilta 15.9.2009. Muistathan, että Honkalassa on tarjolla myös yösuunnistusmahdollisuus! Tervetuloa!

Muista seurata Rannikkorastien sivuja myös tulevien viikkojen aikana. Säiden salliessa tulemme järjestämään "Rannikkorastit-extroja" syksyn mittaan. Pysy kanavalla!

Nyt tuloksista löytyy myös kootut tulokset, joissa eri hajontaradat on yhdistetty. Kiitos Kilpisen Mikalle!

Posted in Etusivun artikkeli.