Rannikkorastit huipentuvat Ruskajuoksuun 13.9.2009!

Rannikkorastien virallinen ("extroja" on jälleen luvassa…) kausi lähenee loppuaan ja kolmen normaalin Rannikkorastit-tapahtuman (1.9,8.9,15.9) lisäksi ohjelmistossa on myös jo perinteeksi muodostunut Ruskajuoksu, joka suunnistetaan tänä vuonna sunnuntaina 13.9.2009 kello 10 suoritettavana yhteislähtönä. Ratamestari Hannu Pönni on laatimassa Ruskajuoksun hengen mukaisesti normaalia pidemmät radat toukokuussa julkaistun Ohrakankaan (Lentokenttä, Läntinen) kartalle. A-rata tulee olemaan n. 10 km:n luokkaa, B-rata n. 6 km, C-rata n. 3 km ja D-rata n. 2 km.

Yhteislähdön lisäksi on mahdollisuus myös normaaliin "yksittäislähtöön" ja kuten ratapituudetkin kertovat, muutoinkin normaali kuntosuunnistussuoritus on mahdollista.

Tapahtuman palkinnot ovat tavallista "muhkeammat", eli kaikkien yhteislähtöön osallistuvien kesken arvotaan 5 kpl S-ryhmän 20 euron lahjakorttia ja lisäksi kaikkien osallistujien kesken normaaliin tapaan 1 lahjakortti.

Ruskajuoksuun suositellaan ennakkoilmoittautumista tapahtuma-aamun "hässäkän" ehkäisemiseksi. Ei sitovan ilmoittautumisen voit tehdä täällä.

Posted in Etusivun artikkeli.