Ristiin rastiin Saaripirtin maastoa

Ratamestariryhmän päällikön Jyrki Rikan ennakko runsasrastisista radoista piti todella paikkansa ja Saaripirtin maastoa kierrettiinkin todellakin ympäri. Väkeäkin oli mukavasti 213 suunnistajaa ja ennakkoon suurelta tuntunut parkkipaikka täyttyi nopeasti. Ilahduttavan paljon oli myös pyörällä paikalle saapuneita ja pyöräparkki oli ihan todellisuutta.

Radat hyödynsivät kartan tarkasti laidasta laitaan. Vaikka oltiin asutuksen keskellä radat tarjosivat haastetta ja erityisesti houkuttelivat liian nopeaan vauhdin pitoon omaan taitotasoon nähden. Monelle 1:5000 mittakaava teki pieniä tepposia, mutta toisaalta karttaa pystyi nyt lukemaan selkeästi. Ainakin A-radan keskusrasti tuntui vaikealle myös kolmannen kerran sillä käydessä.

Saaripirtin tulokset on julkaistu ja Reittihärveli sekä WinSplits väliajat käytettävissänne, olkaa hyvä!

Rannikkorasteilla edessä vilkkaat viikot

Rannikkorasteilla on edessä tiiviit kaksi viikkoa. Ensi lauantaina juostaan 1. Meripäiväsprinttisuunnistus Sapokan alueella. Viikon päästä tiistaina suunnistetaan useammallakin tavalla historialliset Rannikkorastit Laukkakalliolla, tästä lisätietoja viikonloppuna ja tiivis kaksi viikkonen päättyy Heinäviestiin 7.8. Peippolassa. Heinäviestiin on aika koota kolmihenkisiä joukkueita, viestin ensimmäiset ohjeet on julkaistu.

Posted in Etusivun artikkeli.