Rannikkorastit ti 11.6 Laukkakallio

Tervetuloa viimeistelemään Jukola kuntoa Laukkakallion hienoihin maastoihin aivan tulevan vuoden 2026 Jukola maaston naapuriin. Tarjolla myös yhteislähtö kaikille radoille klo 18, yhteislähtöä ja mainiota Jukolatreeniä karsastaville mahdollisuus lähteä maastoon normaaliin Rannikorastitapaan klo 17 alkaen. Kaikilla radoilla loppupuolella on isomman ojan ylitys. Lähtöön kuljetaan Hurukselantietä pitkin, joten noudattakaa liikennesääntöjä. Tapahtumakeskus Kultaanranta 1. Pysäköinti tienvarteen Kultaanrantaan vievän tien varteen hiekkakentän täytyttyä.

Yhteislähtö:
Yhteislähtö kaikilla radoilla klo 18:00. Radoilla A ja AL on hajonta ja ne on suunniteltu Jukolaan lähteville valmistavana harjoituksena. Lähtöön on matkaa noin 700 m, joten varaa siirtymiseen hyvin aikaa. Ennen lähtöä ilmoittaudu normaalisti rannariteltalla, jonka jälkeen siirry lähtöön. Lähdössä nollaa emit ja odota lähtöä. Kartat jaetaan lähdössä. Omat karttamuovit.

Radat:
A 6 km
AL 4,4 km
B 4,7 km
C 2,3 km
D 1,7 km

Hajontojen vuoksi rasteja on lähekkäin, tarkista siis rastikoodit. Koodit on painettu karttaan rastinumeron perään, aivan kuten Jukolassakin.

t. Lassi Kaitainen ratamestari

Muokkauksia 11.6., muutokset kursiivilla.

Posted in Yleinen.